TEŠKA VREMENA

Severina otkrila kako je NEKADA živela: Čekala sam autobus za SIROMAŠNU četvrt, nemaš ni za kartu…

Pevačica otkrila detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/severina

Severinina popularnost ne jenjava već decenijama, a pevačica ne prestaje da iznenađuje.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila predivnu fotografiju splitske ulice, ali lepše od same slike, Severina je opisala svoje detinjstvo i život proveden na tim ulicama grada na obali Jadrana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica je iznela i neke detalje, kao što su sećanje na dane kada je čekala autobus, a živela je u siromašnom kraju, kako navodi, te da su ona i njeno društvo slušali divnu muziku splitskog festivala iz prikrajka, jer nisu imali novca za kartu.

Seve uzburkala javnost OVOM porukom: Stalno ti nude nešto da te imaju, ali ti nisi na PRODAJU!

“Marmontova ulica, meni najdraža, jer je posebna, najviše prehodana, po njoj smo trčale posle škole iz “nove muzičke” u Cheerija na najbolje tople sendviče u bubli i bombice. Na vrhu kula od Bastiona, tu sam čekala bus šesticu za Sućidar (Ako neko pita… Siromašna četvrt, Braće Santini 10), a prema dole se spuštaš u beli svet, jer je dole more. Po sredini levo, smrdi sa peškarije, a preko puta desno na Prokurativama su se pevale neke antologijske pesme. Na primer, uživo slušaš Olivera “Oprosti mi pape” iz Marmontove, jer nemaš kartu za Splitski festival. I onda se mi, ekipa, posle škole preko Marmontove spustimo do rive, sednemo na klupu, jedemo buble i vonjamo onaj miris rive s kojim smo odrasli… Ala, koji gušt… Tog vonja više nema, neko bi rekao ”Fala svetom Frani”, ali osećaj da me dole čeka najlepša riva je isti”, opisala je Seve dane odrastanja kada se slava i gamur nisu ni izbliza nazirali.

https://www.instagram.com/p/CGK36JBhaEo/



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar