POTRAGA

“Razumem da je nemoguća misija, ali podelite ovo”: Mladi pomorac iz Nikšića NESTAO u Indiji (FOTO)

Informacije o Luki Aleksiću najpre su se pojavile na društvenim mrežama i regionalnim portalima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

O pomorcu iz Nikšića Luki Aleksiću (24) koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima nestao 28. septembra sa broda MSC “Maeva” kod obala Indije, još nema nikakvih informacija.

Njegovi prijatelji preko društvenih mreža maslovno apeluju da se poziv za pomoć u potrazi raširi i među lokalnim stanovništvom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Informacije o Luki Aleksiću najpre su se pojavile na društvenim mrežama i regionalnim portalima, a zatim se oglasilo i Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore.

“Imajući u vidu da je istraga u toku, Ministarstvo spoljnih poslova je u intenzivnoj komunikaciji sa nadležnim organima Šri Lanke da bi se utvrdile činjenice i okolnosti povodom slučaja nestanka crnogorskog državljanina”, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova, preneo je “CdM”.

Aleksić je, kako su objavili crnogorski portali, na brodu MSC “Maeva” radio kao da elektroinženjer. Njegovi najbliži, osim da je u trenutku nestanka na sebi imao plave pantalone, nemaju puno informacija o njemu.

Zato su se njegovi prijatelji, kolege, poznanici i sugrađani angažovali da apel za pomoć u potrazi pronađe put do korisnika društvenih mreža u Indiji, kako bi loklano stanovništvo, ukoliko ima bilo kakvu informaciju o Aleksiću, bilo obavešteno da istu odmah jave u na navedene kontakte.

“Za sve moje prijatelje iz Indije, posebno one sa juga: molim vas podelite ovu objavu sa ljudima iz oblasti u kojoj je poslednji put viđen. Moramo da pronađemo ovog mladića, hvala vam”, jedan je od postova sa Aleksićevom fotografijom, dok jedan drugi korisnik ukazuje na to da je svestan da je Indija mnogoljudna zemlja, da apeli izgledaju kao nemoguća misija, ali moli prijatelje da ipak pokušaju.

“Prijatelji, ljubazno vas molim da objavite ovaj post na vašem profilu. Mladić je nestao, po svemu sudeći poslednji put je viđen kod ostrva Čenajakara. Razumem da Indija broji više od 1.2 milijardi ljudi i da je ovo nemoguća misija, ali je vreme da aktiviramo one kojima su nemoguće misije dnevna rutina”, napisao je jedan od njih.

Prelepa SRPKINJA nestala u Parizu: Aleksandru niko nije video od sinoć!

Srpkinja koja je nestala u Parizu PRONAĐENA! Radosnu vest potvrdila njena majka



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar