Sve je bilo savršeno, a onda je prve BRAČNE noći izgovorio ime druge ŽENE

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/drobotdean

Prema nepisanom pravilu, prva bračna noć važi za jednu od najromantičnijih.

Bilo da se mladenci, odmah nakon svadbene proslave, upute na medeni mesec, ili ostanu kod kuće, kažu da ta prva noć, nakon izgovorenog sudbonosnog da, uvek bude nezaboravna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, nekima ova noć, nažalost, ne ostaje u lepom sećanju.

Jedna žena je, zbog onoga što se dogodilo, od čuvene savetnice Deidre Sanders zatražila savet.

Ona i suprug su se venčali na Karibima.

“Bilo je jako romantično i lepo, sve dok nismo započeli svoju prvu bračnu noć. On je, tokom seksa, izgovorio ime druge žene. Ostatak večeri sam provela u kupatilu plačući”, požalila se žena koja je želela da ostane anonimna.

Foto: Freepik/jcomp

“On se stalno izvinjava i tvrdi da to nije ništa značilo, ali ja sam sigurna da ima prijateljicu koja se tako zove. Mislim da se među njima ništa ne događa, ali ne mogu to da izbacim iz glave. Konstantno mi se vraća ta situacija, pa čak i kada pogledam fotografije sa venčanja.”

Žena je naglasila i da je njihov seksualni život pre toga bio odličan, a da od tog trenutka maltene ne postoji, jer se on pravi da se ništa nije dogodilo, ali ona ne može.

Foto: Freepik/yanalya

Vratite se na početak

“Ne postoji nikakva logika za kratak spoj u glavi koji svakome može da se dogodi, a pogotovo kada smo pod pritiskom, kao što je dan venčanja. Ono što je najbitnije jeste da ga volite i da on voli vas, a da na sve to ni ne mislite da vas je prevario. I zato, kad god pomislite na tu situaciju počnite da razmišljate o lepim trenucima sa venčanja i vratite se na početak. Šetajte zagrljeni, držite se za ruke, ljubite se kad god možete i ponovo se povežite, pa će i vaš seksualni život postati vatreniji”, odgovorila je Deidre.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar