SAD

Tramp se danas vraća u kampanju: Na skupu se očekuje VIŠE STOTINA ljudi

Iz njegovog izbornog štaba je najavljeno da će u ponedeljak da govori na mitingu na Floridi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG (AP Photo/Evan Vucci)

Predsednik SAD Donald Tramp danas će govoriti na skupu na otvorenom u Beloj kući, izjavio je neimenovani visoki zvaničnik Bele kuće za Glas Amerike.

Tramp je spreman da se ponovo uključi u kampanju za ponovni izbor, pošto se vratio u Belu kuću iz bolnice gde je proveo tri dana zbog kovid-19.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Agencija Rojters, pozivajući se takođe na neimenovanog zvaničnika Bele kuće, prenela je da će Tramp da se obrati okupljenima sa balkona, a da će tema planiranog događaja biti “zakon i red”.

Izvor, upoznat sa situacijom, navodi da bi mogle da se okupe stotine ljudi i da se od svih očekuje da nose zaštitne maske.

Tramp, koji je 2. oktobra objavio da je pozitivan na koronavirus, a onda tri noći proveo u vojnoj bolnici “Volter Rid”, u petak je u svojevrsnom dvočasovnom “mitingu na radiju” u obraćanju pristalicama u emisiji konzervativnog voditelja Raša Limboua najavio da mi mogao da putuje već u ponedeljak.

“Treba da pregledaju LUDU NENSI”: Tramp brutalno uzvratio Demokratama, korona ga nije smirila

Iz njegovog izbornog štaba je najavljeno da će u ponedeljak da govori na mitingu na Floridi.

Portparolka Bele kuće Kejli Mekeneni rekla je u petak da je Tramp spreman i da će videti da li je moguće da ovog vikenda održi miting.

“Spremni smo čim dobije zeleno svetlo od lekara. Sprovode se medicinski testovi koji će osigurati da predsednik neće preneti virus kad se vrati”, rekla je Mekenenijeva za Foks njuz.

Tramp leči koronu pomoću ćelija ABORTIRANOG FETUSA?! Predsednik primio infuziju od 8 grama ovog leka

Lekar u Beloj kući Šon Konli je u belešci objavljenoj u četvrtak objavio da je Tramp zavšrio s terapijom za kovid 19, da je u stabilnom stanju otkako je otpušten i da bi mogao da se vrati obavezama već u subotu.

Bela kuća do sada nije objavila da li predsednik ima ijedan negativan test, navodi VOA.

“Osećam se tako dobro”, rekao je Tramp Foks njuzu.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar