Devojčica (8) iz Novog Sada hrabro ispričala šta joj je “čika” uradio, tužilac doneo novu odluku

Dete po drugi put davalo iskaz protiv Novosađanina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Petr Bonek / Alamy / Alamy / Profimedia

Novosađaninu N. P. (49), osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom, vršnjakinjom i drugaricom svog sina, ponovo je produžen pritvor za još 30 dana, pišu Novosti.

Pedofilski skandal potresa Srbiju! Trener FK Radnik progovorio o polnim radnjama sa dečacima iz kluba

Takvo rešenje je, kako navodi ovaj list, doneto zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, izjave su dali roditelji osmogodišnjakinje, kao i devojčica – žrtva seksualnog zlostavljanja.

Roditelji obratite pažnju: Decu na internetu sve više vrebaju pedofili, a klinci im daju sve informacije

“Ćerka je sada, hvala bogu, sve bolje, i svi u porodici se trudimo da joj što više skrenemo misli sa onog što je doživela”, kaže devojčicina majka i dodaje: “Hrabro se držala i kada je dva puta davala izjavu i morala da ispriča sve o onome što joj se dogodilo

Novosađanina N. P. policiji su pre mesec dana prijavili roditelji devojčice, kada je skupivši hrabrost i rekla da je “čika”, sa čijim sinom vršnjakom odrasta zajedno od malih nogu, neprimereno dodirivao po telu, i da se to prethodnih meseci dogodilo u tri navrata. Dva puta kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći između 5. i 6. septembra na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom, proslavljali punoletestvo njihovog najstarijeg sina.

Lažni policajac iz Kragujevca slao devojčici (13) JEZIVE poruke: Tražio joj da se SKINE i snima (FOTO)

Po onome što je devojčica ispričala najpre roditeljima, a zatim i inspektorima, “čika” joj je skidao pidžamu i gaćice i dodirivao je po butinama, nogama, zadnjici i intimnim delovima tela.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar