UŽAS

Lažni policajac iz Kragujevca slao devojčici (13) JEZIVE poruke: Tražio joj da se SKINE i snima (FOTO)

Prepiska sa maloletnom diverzijom devojčice biće predata nadležnim organima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen/Stop pedofiliji SP

N.S. sa prebivalištem u Kragujevcu, lažno se predstavljajući kao policajac, slao je gnusne poruke maloletnoj 13-godišnjoj diverziji iza koje stoje lovci na pedofile iz organizacije “Stoppedofiliji SP”, piše portal iKragujevac. Ovaj sredovečni muškarac tražio je od maloletnice njene nage fotografije i video snimke, a identifikovan je kada joj je poslao svoju fotografiju.

Od uobičajenog upoznavanja muškarca i maloletnice i razmenivanja nekoliko poruka, lažni pripadnik tzv. kosovske policijske službe delovao je naizgled bezazleno, navodi pomenuti portal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Koliko imaš godina?”, upitao je maloletnicu.

“13 i po”, odgovorila je ona.

“Voliš mlađe curice?”, upitala je devojčica, na šta je on odgovorio:

“Da. Ali tebe iskreno čekao bih i da oženim.”

Dečak (16) iz Niša brutalno silovao dete (6): Nakon gnusnog čina izrečena SRAMNA presuda!

“Od koliko godina mlade? Mlađe od mene?”, insistirala je “devojčica”.

“Ne”, rekao je on.

Nakon pitanja maloletne diverzije devojčice, muškarac je prešao na sve vulgarniji rečnik i tražio od nje da skine odeću i snimi se, nakon čega je usledila prepiska u kojoj je pokazao svoje pravo lice.

“Slikaj se. Kad ćemo se gledati? Pošalji neku izazovnu sliku“, tražio je muškarac.

“Moram oprati sudove. Šta je izazovna slika?”, pitala je devojčica, na šta joj je on dao eksplicitan odgovor.

Posle nekoliko razmenjenih poruka, devojčica ga je upitala:

“Ti si policajac?”

Hrvatica SILOVALA SINA (7): Majka godinama zlostavljala dete! Opis zločina ŠOKANTAN

“Pa šta”, odgovorio je on i nastavio da joj šalje eksplicitne poruke.

Prema uobičajenoj šemi razgovora, diverzija devojčice zatražila je od muškarca da joj pošalje jednu sliku sa poljupcem, što je ovaj i učinio, nakon čega su ga identifikovali lovci na pedofile iz organizacije “Stoppedofiliji SP“.

Na Fesjbuk profilu muškarca N. S. vidljive su fotografije na kojima ponosno pozira sa policijskom značkom, hvaleći se širem auditorijumu poslom koji obavlja.

“Dotična osoba je u razgovoru sa diverzijom potvrdila da je policajac. Uvidom u fotografije sa njegovog Fejsbuk profila stiče se utisak da je u pitanju pripadnik tzv. kosovske policijske službe. Međutim, proverom smo utvrdili da je značka lažna i da se lažno predstavlja, što smo otkrili nakon ostvarenog kontakta sa tzv. kosovskom policijskom službom. Takođe, javio nam se i određeni broj ženskih osoba koje su imale problema sa njim, u realnom i virtuelnom svetu”, rekli su iz organizacije “Stoppedofiliji SP“.

Prepiska sa maloletnom diverzijom devojčice biće predata nadležnim organima.



Izvor: iKragujevac

Komentari (1)

  1. Jasan je sistem gde se zbog prava maloletnika objavljuju fotografije gde su im lica zamagljena a navedeni su samo inicijali. Nije mi jasno da neko navodi sredovečnog čoveka inicijalima i stavlja fotku na kojoj mu se ne vidi lice, a tobož ga predstavlja javnosti kao raskrinkanog pedofila u uspešnoj akciji. U čemu je ovde upozorenje dato javnosti..?!

    Odgovori

Ostavite komentar