DA SRCE PREPUKNE

Teško bolesna Šenon Doerti odabrala PESMU I HALJINU za večni počinak: Želim da budem lepa…

Ponovo rastužila javnost...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram/theshando

Američka glumica i producentkinja, Šenon Doerti (49), domaćoj javnosti poznata po ulogama u serijama “Beverli Hils” i “Čari”, boluje od karcinoma dojke koji je u četvrtom stadijumu i koji je matstazirao na kičmu.

Glumica je šokirala javnost svojim izjavama o odbrojavanju dana života, a rekla je i da planira da piše i snima oproštajne poruke voljenima. Više o tome čitajte u sledećem tekstu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Generacije Srba odrasle su uz nju, a ona sada broji POSLEDNJE DANE života! (FOTO)

Šenon je ponovo rastužila sve rekavši da zna šta želi da joj obuku kad premine.

“Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju”, započela je ona.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

First day of work today and could not of gone better! Had a blast on set and taking in the beauty of Vancouver once again. #bh90210

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана

“Trudim se poslednjih nekoliko meseci da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povedila – svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i da uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo”, rekla je glumica.

“Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam šta me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da vidim svoje prijatelje, da se družim s njima, da ih ljubim i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi – i dobro i loše”, zaključila je.

Ona je dodala i da je pronašla pesmu koju želi da joj sviraju i pevaju na sahrani. Reč je o poznatoj pesmi “Tears in Heaven”…

M.M.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar