Popularna Brenda iz serije “Beverly Hills” se oglasila o borbi koju vodi sa najtežom bolešću! (FOTO)

Težak period je iza nje...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot Instagram

Zvezda serije “Beverly Hills 90210” popularna Brenda, Šenon Doerti (48) je u četvrtom stadijumu tumora protiv kog se za sada uspešno bori uz pomoć svoje porodice i prijatelja. Ona je objavila fotografiju na Instagramu gde je stoji sa svojim prijateljima koji joj pomažu da prevaziđe teške trenutke.

Sting: Slučajno sam postao otac šest puta, toliko sam pametan! (FOTO)

Obzirom da svi pamtimo popularnu Brendu zdravog duha, besprekorne lepote i zanosnog stasa u njenom slučaju smo se uverili da opaka bolest ne bira ni mesto ni vreme.

Njeni pratioci i fanovi iz čitavog sveta su mogli da vide fotografiju i poruku, a sve to izgledalo je ovako:

– Nakon godinu dana borbe sa opakom bolešću, koja se vremenom vraćala i sa svim stresom koji ide uz to, ja sam se vratila u “igru”.Obzirom da vodim računa o sebi svakog dana, moram priznati da nije uvek lako.Nailazi mi period dana gde sam jednostavno depresivna ili toliko lenja da ne ličim na sebe.Ali uspela sam sve da preguram uz pomoć mojih prijatelja. An Mekortrajt me je učila kuvanju u nekim novim pravcima, tako da sam spremala sebi zdravu hranu koja je naprosto hranila moju dušu kao što je hranila i moje telo.Ona je zajedno sa kuvarom orenom i Malibukardi kuhinjom napravila da kuvanje izgleda zabavno i dostupno. Anamarija je donela kirastokesfit da me pobedi. To je naprosto bila fenomenalna nedelja, mnogo se bolje osećam. Moja koža je živa kao što sam i ja- poručila je Šenon Doerti.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar