UZNEMIRUJUĆE

HAOS u Beogradu! Vozač je izašao iz autobusa, uzeo TOLJAGU i krenuo na čoveka u automobilu, svi su u šoku

Kako se rešavaju razmirice u saobraćaju?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Fejsbuk

Kako se rešavaju razmirice u saobraćaju? Sigurno ne kao na snimku koji je prostrujao društvenim mrežama posle događaja u Zemunu. Na njemu se vidi kako vozač privatnog prevoznika izlazi iz vozila sa šipkom u rukama dugom ceo metar.

Vozač “Unakopa” izvadivši toljagu iz autobusa krenuo je na vozača putničkog automobila koji mu je ušao u traku. Pretpostavka je da je posle incidenta i svađe koja se možda dogodila između vozača, šofer autobusa izašao sa šipkom, kako bi zaplašio sugrađanina u automobilu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog svakodnevnih gužvi u saobraćaju, napadi na vozače javnog prevoza sve su češći. Nema nedelje bez incidenta, pa vozači autobusa stradaju ni krivi ni dužni. Nervozni sugrađani ih napadaju na stajalištima, tokom vožnje na sred ulice. Nije tajna da vozači u javnom prevozu sa sobom nose “zaštitu” u vidu motki, pa i pajsera.

Saobraćajni KOLAPS u Beogradu! Vozila stoje, gradski prevoz kasni, slobodan taksi NEMOGUĆE naći (FOTO)

Kolege vozača koje su odgledale ovaj snimak, navode u komentarima da nasilje nije rešenje, ali da je ovo postao jedini način da zaštite svoju glavu.



Izvor: Novosti

Komentari (2)

  1. Ovaj ne stiti svoju glavu, vec napada tudju. Momentalni otkaz i naknada vozacu automobila za pretrpljeni strah. Tako se to radi u normalnim drzavama. Hajde da vidimo da li je Srbijia normalna drzava. Da sam na mestu vozaca, gonio bih ga (a i prevoznika!) dok oba dela kazne ne budu realizovana!

    Odgovori

Ostavite komentar