OBRAĆANJE JAVNOSTI

Vučić i KNEZ Albert obratili su se Srbiji! Poslali su JAKE poruke svima, pažljivo ih pročitajte (VIDEO)

Pogledajte šta su poručili dvojica lidera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Knez Albert Drugi od Monaka boravi danas u zvaničnoj poseti Srbiji, a domaćin mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je sleteo na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” gde je takođe svečano dočekan.

Knez Albert od Monaka je nakon intoniranja himni prošetao crvenim tepihom zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a onda se poklonio zastavi Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon potpisivanja brojnih memoranduma, sastanka tet-a-tet knez od Monaka i predsednik Srbije obratili su se javnosti.

Knez od Monaka se poklonio zastavi Srbije! Vučić i Albert razgovaraju OČI u OČI u Palati Srbija (VIDEO)

Predsednik Vučić je prethodno uručio Orden knezu od Monaka.

Predsednik Srbije poželeo je Monaku uspeh u borbi protiv koronavirusa, kao i da je pozvao investitore iz Monaka da potroše novac u Srbiji.

-Rekao sam knezu Albertu od Monaka da je Srbija predano radila na svom evropskom putu. Razgovarali smo o evropskim integracijama Srbije i zamolili podršku Kneževine Monako, ali i lično od kneževske porodice koja uživa veliku podršku u svetu. Nadam se da će se vaše visočanstvo ovde osećati kao kod kuće – rekao je Vučić.

-Veoma sam radostan danas što sam ovde u Srbiji. Ova uspešna poseta mi omogućava da idem u susret vašoj zemlji i narodu – rekao je knez Albert od Monaka.

Knez je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na kako je rekao sjajnom dočeku i istakao da je ovo početak dobrih odnosa dve zemlje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar