OTVORENO O SVEMU

Romana kategorična: Poslednji put pričam o hapšenju, ovo je moja istina!

Pevačica otvoreno govorila o hapšenju u Australiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/strahinja kostic

” Sve je bombastično i izgledalo i zvučalo. Verujem da su moji fanovi mislili da ću doći u potpunom rasulu nazad u Srbiju. Nije lako pričati o stvarima javno koje nisu za ponos, ali svi smo mi ljudi”, počela je u emisiji AMi G šou Romana Panić svoju stranu priče o celokupnom dešavanju u Australiji

Romana pročitala prvu stranicu svog DNEVNIKA i priznala: Da se KAJEM bilo bi kao da se kajem što volim…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Turistički sam otišla u Australiju i trebala sam da se vratim u martu, međutim, izbila je korona. Pokušala sam da produžim vizu i dobila odobrenje za produžetak. Bili su pregovori čak da odradim i nekoliko nastupa u aprilu, međutim, i tamo je u dva dana sve stalo. Tog 3. aprila sam bila u svojoj sobi, odjednom su se otvorila vrata i pojavili se policajci sa nalogom za pretres. Našli su neke dokaze, pitali su me da li su moji i da li imam veze sa tim, rekla sam da nemam. Bila sam na informativnom razgovoru sa kog su me pustili. Ipak, sutradan su se detektivi pojavili i rekli da ipak imaju dokaze protiv mene i da moraju da me uhapse. Tada su mi uzeli dokumente. Ipak sam puštena posle sat vremena. Posle kreće dva mesesa istraga pred suđenje. Pričala sam sa advokatom koji mi je objasnio da je najbezbolnije da priznam krivicu kako bi suđenje što pre počelo. Rečeno mi je da ako priznam krivicu, da ću biti posle toga slobodna. Ipak, u poslednjih pola sata suđenja desilo se čudo: Moja presuda bila je: Godinu dana, od toga suspenzija deset meseci i dva meseca zatvora”, ispričala je Romana u emisiji Ami G šou.

ISPLIVALA Romanina slika iz mladosti, ne biste je prepoznali: U to vreme nije bila poznata (FOTO)

Na pitanje voditelja da li ima dokaza da je ona učestovala u krivičnom delu, pevačica je rekla kako nema, dodavši da se teretila za saučesništvo.

 

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar