POČELA ISPOVEST

Romana počela konferenciju: Otvorila su se vrata, TRESLA sam se, pretresali su sobu i našli DOKAZE…

Progovorila o trenutku kada je drama počela...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv/M.M.

Romana Panić počela je da drži konferenciju za novinare na kojoj će saopštiti istinu o svom hapšenju i pljačkanju bankomata.

Foto: Objektiv/M.M.

“Romana je žena koja je imala svu snagu ovog sveta i da se suoči sa sedmom silom koja je u ovoj situaciji slobodno mogu reći, nije štedela”, rekla je voditeljka Dušica Jakovljević na početku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ISPLIVALA Romanina slika iz mladosti, ne biste je prepoznali: U to vreme nije bila poznata (FOTO)

“Moram da napomenem i da je ovo konferencija vezana samo za Romanu i da na pitanja u vezi bilo kog drugog ili trećeg lica ona neće odgovarati”, dodala je voditeljka.

“Ja sam malo uzbuđena. Dušica je danas moj asistent i desna ruka pošto je već dugo veliki profesionalac. Morate da shvatite da sam održala svoje obećanje da ću vas ispoštovati i doći kao prijatelj i veliki čovek, pre svega, i neću vam uzeti za zlo sve ono što ste pisali, a pisali ste svašta, bez ijedne činjenice”, rekla je Romana na početku konferencije.

“Nakon povratka u zemlju, a šest meseci me nije bilo tu, razmišljala sam kako da vam uopšte priđem. Na kraju sam odlučila da vam se svima obratim, dobićete istu priču i nema povlašćenih”, rekla je ona.

Romana stigla na konferenciju za novinare: Nasmejana pozirala fotoreporterima (FOTO)

“Ja sam u Australiju otišla 8. februara, turistički. Dobila sam vizu i posle mesec dana, kada sam htela da se vratim, odlučila sam da ostanem još neko vreme tamo. Dole je čak bilo i mojih kolega koje su me spojile sa menadžerima i bilo je dogovoreno ako dobijem produženu vizu, da održim i par nastupa dole. Međutim, usled dobijanja vize i tamo počinje da divlja korona, zatvaraju se sve granice i ja ostajem u Australiji”, započela je Panićeva svoju ispovest.

“Posle izvesnog vremena, jedan dan u hotelskoj sobi spremala sam se da izađem u jutarnju šetnju, samo su se otvorila vrata i ja sam mislila da je to sobarica. Međutim, bila su dva detektiva i 4 policajca sa značkama i pištoljima, izvršili su pretres sobe i ja sam doživela šok, počela sam da se tresem i sela sam i čekala. U sobi su pronađeni neki dokazi za krivično delo. Između ostalog bio je tu kompjuter i neka karte. Ja sam rekla da nemam ništa s tim kao i moj partner, koji je pokušao da me zaštiti tvrdeći da se ja bavim drugim stvarima. Bez obzira na sve, nije bilo načina da se odbranim, sve to se dešavalo 3. aprila”, nastavila je priču Romana.

Romana krije dečka u stanu, uhvaćeni na delu: Nije još vreme da govorim, zna se samo jedna strana priče!

B.K/M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ja joj verujem. Cela prica je delovala kao potpuna besmislica. Pevaljka i partner na turistickom putovanju vrse visokotehnoloski kriminal...Nesto je u toj prici debelo smrdelo...Kao neki rijaliti show... Mislim da se, generalno, radi o lovu na Srbe, blacenju i sramocenju bilo kog Srbina, pogotovo onih iz RS u anglosaksonskim zemljama. I nebitan Srbin je, ipak, Srbin, a kamoli neko sa estrade. Zasto to nisu radili u Italiji, nego su bas otisli na kraj sveta da se bave prljavstinom? Dobro je sto je razjasnila sta se stvarno desilo.

    Odgovori

Ostavite komentar