Vučić otkrio šta je u njegovom privatnom bloku: Pored jednog imena piše da će POMOĆI SRBIJI

"Ceo sat smo razgovarali i tek na kraju sam napisao to u svoj blok"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je posle sastanka sa ambasadorkom Kine Čen Bo u svom bloku zapisao nešto što će puno značiti za našu zemlju, kao i da čim je to tu zapisano – Kinezi to i poštuju.

“Od Loznice do Novog Sada za sat vremena”: Vučić na potpisivanju sporazuma o “Fruškogorskom koridoru”

U mom bloku piše… ekselencijo, da to javno i kažem, za izgradnju brze pruge Beograd – Niš ako budemo dogovorili – piše ”Čen Bo će pomoći”. Mnogo je važan ovaj moj blok, samo se vi smejte”, rekao je Vučić tokom obraćanja novinarima u prisustvu kineske delegacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objasnio je da će Čen Bo pomoći u vezi sa procedurom kod kineske Eksim banke za finansiranje brze pruge od Beograda do Niša da se značajno ubrza procedura i da traje svega tri meseca, umesto uobičajenih 18 do 21 meseca.

Od Beograda do Čačka za sat vremena: U sredu će biti puštena u saobraćaj deonica Surčin-Obrenovac

Hoću da što pre korist od brze pruge osete građani Beograda i Niša, kao i celog Pomoravlja i zato je važno da kineska Eksim banka donese odluku za tri meseca, a ne skoro dve godine, kaže predsednik.

“Ceo sat smo razgovarali i tek na kraju sam napisao to u svoj blok, a kada sam to zapisao u svoj blok onda to i ide tako“, rekao je Vučić.

Prvi 5G auto-put koji će povezati 5 miliona ljudi, od Beograda do Kruševca za sat i po (FOTO)

Vučić je izarazio uverenje da će Srbija uspeti da postigne velike rezultate, iako ga brine situacija sa korona virusom u svetu.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar