PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Čuo sam pacijente koji plaču i urliču od bolova: Strašna ispovest ZARAŽENOG novinara iz kovid bolice!

Zaraženi novinar je opisao svoje iskustvo iz bolnice u kojoj se leče zaraženi koronom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Direktor jedne od najvažnijih dnevnih novina u Italiji “La Sampa” i veoma cenjeni novinar Masimo Danini objavio je da je zaražen Covidom-19 i u uvodniku koij je napisao za svoje novine, a koji prenose i drugi mediji, pozvao sugrađane da poštuju mere protiv širenja korona virusa.

Novinar-direktor je, kako piše, napisao uvodnik ne da bi o svom zdravlju obavestio javnost, koju se to, kako kaže, ne tiče, već iz dva razloga koja mogu biti od značaja za širu javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo, da uveri čitaoce da će njegova redakcija nastaviti da radi, uz pojačane kontrole i mere zaštite, tako da, napisao je, čitaoci mogu biti sigurni da će “La Stampu” i dalje naći na kioscima.

Drugi razlog je što je za vreme 11 sati, koliko je proveo na odeljenju gde se leče zaraženi od korona virusa, video i čuo mnoge pacijente koji leže na odelenju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radnici bez zaštite: OVA kompanija najviše radila za vreme karantina, a sada ima skoro 20.000 ZARAŽENIH

“Čuo sam pacijente koji plaču i urliču od bolova, razgovarao sam sa lekarima i medicinskim osobljem koji su mi potvrdili da se kovid-odelenja bolnica ponovo pune i da je sve više pacijenata u intenzivnoj nezi. Uveren sam da poseta ovakvim bolnicama može biti dobra lekcija cinizmu onih koji umanuju opasnost od zaraze korona virusom”, napisao je zaraženi novinar Masimo Danini.

Na kraju uvodnika, Danini apeluje na sve Italijane da se pridržavaju zaštitnih mera i da prihvate mala odricanja kako bi se izbeglo ponovno uvođenje karantina.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar