Premijera komada “Sa druge strane jastuka”: Život je nekad siv, nekad žut, nekad obojen Bajaginim pesmama

Ceo oktobar će se izvoditi nova predstava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Premijera mjuzikla “Sa druge strane jastuka” na muziku popularnog Momčila Bajagića Bajage biće izvedena u petak, 9. oktobra, u Pozorištu na Terazijama.

Najnovija predstava sa 30 Bajaginih pop rok pesama igra se u znaku jubileja, 70 godina Pozorišta na Terazijama, jedinog mjuzikl teatra u Srbiji, i zanimljivo je da će čitav repertoar u oktobru biti “zauzet” izvođenjem novog naslova, a nakon premijere datumi su: 10, 11, 17, 21, 24, 25, 28, 30. i 31. oktobra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Glavne uloge u ovom muzičko-scenskom projektu tumače već iskusni mladi glumci Slaven Došlo i Milena Živanović, a uz njih je angažovan gotovo čitav ansambl teatra s gostima: Žarko Stepanov, Vladan Savić, Igor Damnjanović, Elizabeta Ðorevska, Danijel Korša, Kristina Savić, Duško Radović, Milan Tubić, Ljubiša Dinčić, Jelena Arsić, Nebojša Gromilić, Aleksandar Dunić i drugi.

Najveća ljubavna priča: Debi Rejnolds i Keri Fišer su bile majka i ćerka koje su pokorile Holivud

“Malo je nezgodno vreme oko pandemije, a mi smo krenuli još prošle godine da spremamo predstavu, a onda u martu da radimo intenzivno, i niko nije očekivao da će da nas zadesi cela ova situacija, ali, eto, stigli smo i do premijere, i zato dođite svi u petak da vidite kako to izgleda”, rekao je Bajaga.

Glavni glumac u mjuziklu Slaven Došlo kao junak Boža, ulični svirač, odmah je pohvalio partnerku Milenu Živanović kao Tamaru u novoj muzičkoj avanturi.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

“Bilo mi je veoma zanimljivo da radim na predstavi prema Bajaginim pesmama, jer kad pomislim da ih sve znam, onda krenem da ih slušam, i shvatim da tu ima toliko caka, koje se kriju i moraju da se istražuju”, rekao je Došlo.

Momak magičnog glasa: Može da postane Tomi Šelbi, Morgan Friman ili Tom Hardi (VIDEO)

Glumica Milena Živanović je dodala:

“Ja igram čuvenu Tamaru iz Bajagine pesme i veoma sam ponosna na to, tumačim jednu mladu umetnicu, koja je rešila da odbaci sve ono što čini društvo, prijatelji i porodica, veoma rano je odlučila da upozna sebe i shvati šta je to što želi, ali i da pogleda svim strahovima u oči. Volela bih da ova predstava bude jedna poplava ljubavi, a smatram da Bajagine pesme to u potpunosti ostvaruju”, rekla je glumica.

Posle hit projekata na ovoj sceni “Lutka sa naslovne strane” na pesme Bore Ðorđevića i “Glavo luda” na hitove Zdravka Čolića, došao je red na Bajagu i njegove neprolazne pop rok numere za novi potencijalni uspeh ovog pozorišta.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar