STIGLO OBJAŠNJENJE

Tužilaštvo objasnilo: Ovo je razlog zašto čoveku koji je prebio ženu u Beogradu nije određen pritvor

Kako je žrtva ispričala, samo je pokušala da pomogne detetu koje je zatekla ispred prodavnice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen

Snimak brutalnog napada radnika obezbeđenja na ženu ispred jedne prodavnice na Novom Beogradu šokirao je Srbiju, a iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva objašnjavaju zašto nasilniku koji je zverski udario A. M. (49) nije određen pritvor posle incidenta koji se dogodio 24. septembra.

Kako navode, policija je referisala prijavljeno dežurnom tužiocu, ali s obzirom na to da u tom trenutku nije bio određen stepen povrede kod napadnute žene, naloženo je da se po pribavljanju svega zatraženog informiše tužilac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Posle tri dana od događaja, policiji je oštećena dostavila medicinski izveštaj, naloženo je da se lice sasluša i da se podnese krivična prijava tužilaštvu zbog krivičnog dela teška telesna povreda iz člana 121 Krivičnog zakonika. Osumnjičenom nije određeno zadržavanje, s obzirom na to da nije prethodno osuđivan, niti je tužilaštvo naložilo da se podnese prekršajna prijava”,  objašnjavaju iz Trećeg OJT.

Podsetimo, kako je žrtva ispričala, samo je pokušala da pomogne detetu koje je zatekla ispred prodavnice.

Otkriven razlog ZVERSKOG NAPADA na ženu na Novom Beogradu! Radnik obezbeđenja je nokautirao glavom (VIDEO)

“Pitala sam ga gde su mu roditelji, a dete mi je reklo da su u supermarketu i da ih čeka. Na moje pitanje da li želi da ih potražimo, dete je potvrdno odgovorilo i ja sam pokušala sa njim da uđem u supermarket “, priča A. M. i dodaje da joj je tada prišao radnik obezbeđenja M.M. i “drsko joj se obratio”.

Ispovest žene koju je radnik obezbeđenja BRUTALNO PRETUKAO: Polomio mi je nos, a to nije najgore!

Dodaje da je “posle kraće rasprave, radnik obezbeđenja krenuo ka njoj i svom snagom je udario glavom”.

“Pala sam i onesvestila se, a kada sam došla svesti pored mene su bili ljudi koji su pokušali da mi pomognu. Završila sam u Urgentnom centru sa teškim telesnim povredama. Te povrede će se sanirati, ali one psihičke koje sam doživela verovatno će ostati za ceo život”,  rekla je A. M.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar