Vera vezala i tukla staricu zbog 8.000 dinara, a kad čujete ZAŠTO još – smučiće vam se dan

Baka je primljena u bolnicu sa teškim telesnim povredama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: segodnya.ua printscreen

Ljudi su u nemaštini spremni svašta da urade, a još gore je kada su u pitanju narkomani koji za jednu novu dozu idu i do ubistava.

Vera Jerohenko (38) iz Brovarija, južnog predgrađa Kijeva, uhapšena je zbog pljačke i fizičkog zlostavljanja jedne starice koju je umalo i lišila života.

Vera je dobila dojavu od jednog prijatelja da na obodu gradića živi sama starica koja je finansijski dobrostojeća. Kako joj je bio potreban heroin a nije imala dovoljno novca, Vera je otišla do nje u gluvo doba noći i upala joj je u kuću sa zadnje strane.

Starija Ukrajinka je spavala, a Vera ju je napala oklagijom i zadala joj dva, tri jaka udarca po glavi i telu. Potom je staricu vezala konopcem koji je ponela u rancu, a onda joj je tražila novac. Žena je uzalud ubeđivala da nema ništa, te je Vera krenula da je šutira po telu, slomivši joj nekoliko rebara.

Posle više od sat vremena mučenja, narkomanka je jedva našla nekih 70 evra koje je uzela od starice. Komšije koje znaju da baka u to vreme uvek spava i nikad ne pali svetlo, čule su buku i vapaje i pozvali su policiju.

Kako je Vera sama krenula u pohod i pljačku, niko nije ni mogao da joj javi šta joj se sprema, pa je bez problema “pala”.

Starica je odvedena u bolnicu s teškim telesnim povredama, ali je nekako preživela, dok je Vera Jehorenko već procesuirana i naredni period provešće u zatvoru u Kijevskoj oblasti.

Pijani Hrvat ŠUTNUO staricu, ona ga PRETUKLA stolicom



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar