SKANDAL

UŽAS SA SILOVANJEM, pa ovo: Ruski makro o Ronaldu: Voli MLADE DEČAKE, Irina bila paravan! (VIDEO)

Rus Pjotr Listerman, inače je poznati vlasnik jedne VIP agencije za spajanje parova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marcio Machado / Zuma Press / Profimedia
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo glavna je tema ruskih medija koji prenose informaciju da “slavni Portugalac voli dečake”.

Rus Pjotr Listerman, inače poznati vlasnik jedne VIP agencije za spajanje parova, kaže da Ronaldo voli “mlade momke”, a u izjavi za gordonua.com takođe je otkrio i da je tokom veze sa ruskom manekenkom Irinom Šajk vodio raskalašan život, dok mu je ona bila pokriće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pogledajte tu priču na 19:55 u sledećem video prilogu

“Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće, jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije želeo da razočara svoje pristalice”, rekao je Listerman kojeg u Rusiji nazivaju “makroom” i dodao:

“Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako jeste, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao”, otkrio je ovaj Rus i samo dodao još jedan skandal Kristijanu koji je priznao da je svojevremeno silovao jednu devojku u Americi.

Samo je trebalo da kaže “Stela Rosa”! Zvezda mu napravila VELIKI PROBLEM, jedva se iščupao (VIDEO)

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar