Sin ubio roditelje, a majčinu glavu SKUVAO u loncu! Otkriven ODVRATAN razlog stravičnog zločina

Oca i majku sekao je na delove, a onda se predomislio oko jedne stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscren/CourtTV

Džoel Gaj Junior brutalno je pretukao, ubio a potom i iseckao tela svojih roditelja Džoela Seniora i Lize kako bi prikrio dokaze monstruoznog zločina.

Građani Tenesija već 4 godine pričaju o muškarcu koji je bez afekta prišao roditeljima i smišljeno ih unakazio batinama, da bi ih posle isekao kako bi im ubacio tela u kese.

Posebno je svima pripala muka od informacije policije da su majčinu glavu našli u kuhinji u loncu punom vode, koji je Džoel stavio da prokuva!?

Užasan zločin potresao je 2016. godine sve i zbog motiva. Majka i otac prestali su da finansijski pomažu sina koji nije želeo da se odseli i napravi najvažniji korak u životu – da se osamostali.

Na kraju ubistva Džoel Junior odustao je od nošenja tela u šumu, već je neke ostatke ostavio u kupatilu, dok je preostale bacio u dva odvojena kontejnera.

Violeta divljački tukla roditelje i zaključavala ih u kući zbog penzije, a onda ju je stigla KARMA

Istraga je pokazala da je Džoel ubio roditelje ubadajući ih nožem u tela više od 30 puta, dok prilikom hapšenja nije pružao otpor. Ono što je najveći problem na suđenju je što je optuženi u međuvremenu promenio iskaz i poslednjih meseci tvrdi da ih nije ubio!?

Očekuje se da Džoel Gaj Junior dobije smrtnu kaznu koja je dozvoljena na teritoriji Tenesija. U najboljem slučaju biće doživotno u zatvoru.

Prijavio majku policiji što ga je izbacila na ulicu, a onda je PRAVA istina isplivala na videlo



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar