Određene sudije za 10. kolo: Najbolji srpski biće na centru “Marakane”

Nije sudio Zvezdi više od godinu dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Superliga Srbije biće nastavljena predstojećeg vikenda mečevima 10. kola, a određeni su i arbitri koji će deliti pravdu na tim utakmicama.

Posle čitavih godinu dana Crvenoj zvezdi će pravdu na meču protiv Napretka u nedelju od 18 časova deliti Srđan Jovanović, najbolji srpski sudija. Poslednji put je Jovanović crveno-belima sudio 22. septembra prošle godine u večitom derbiju kada je Partizan slavio sa 2:0.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tada su crveno-beli imali dosta pritužbi, a posebno sporan bio je detalj pri rezultatu 0:0 kada je dosudio sumnjiv faul nad Stojkovićem prilikom gužve pred golom Partizana, posle koje je Crvena zvezda postigla pogodak.

Večeras od 19.00 Zvezda igra na Kipru protiv jermenskog Ararata za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Crveno-beli su jači od rivala i ne bi smeli da dozvole novi kiks – kvota na dvojku je 1,25, a na pobedu šampiona Srbije bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ararat – Zvezda. 

Partizan će dan ranije, u subotu, igrati u Gornjem Milanovcu protiv Metalca od 18 časova, a taj meč sudiće Milan Ilić koji je ove sezone već sudio crno-belima protiv Napretka u Kruševcu.

Lalatović dobio OGROMNO pojačanje: Bivši GOLMAN reprezentacije Srbije vratio se u Vojvodinu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar