5 poza za eksploziju u krevetu: Kako da je svaki put dovedete do VIŠESTRUKOG vrhunca (ILUSTRACIJE)

Uz malo truda do seksa za pamćenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/halayalex

Mnogi smatraju da je višestruki orgazam kod žena, još jedan od seksualnih mitova, ali nauka tvrdi da je to itekako moguće.

Naime, dve američke studije su pokazale da je višestruki vrhunac realnost, i da ga je 47 odsto žena, doživelo barem jednom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Prvo upoznajte svoje telo, a posle prvog orgazma, obično je mnogo lakše doživeti drugi ili treći”, kaže seksolog Morin Polak.

Ona damama predlaže da kroz masturbaciju pronađu stvari koje ih najviše uzbuđuju, a po želji se mogu koristiti i seks igračke.

A ako ste muškarac, i želite da svoju partnerku dovedete do višestrukog orgazma, moraćete  malo da se potrudite.

Foto: Freepik/ svetlanasokolova

Seks terapeuti predlažu 5 poza za ženski multi vrhunac.

Gospodar lutaka

Kada ste sasvim savladali tehnike kojima sami sebe možete da dovedete do vrhunca, vreme je da sve to isto isprobate, samo sa vašim partnerom. Lezite na leđa, a on neka kleči pored vas. Sve što trebate da uradite je da mu pokažete ili kažite šta želite da vam radi, a sve možete da začinite i nekom seks igračkom koju do sada niste koristili.

Princeza i…

Foto/Facebook.com

Varijacija “doggy style” poze – oslonite se na laktove i kolena, i ispod sebe stavite jastuk ili savijene peškire, koji mogu da posluže kao dodatna stimulacija dok vaš partner penetrira otpozadi.

Pereca varijacija

Ilustracija/ Pinterest/ Screenshot/ bunnyb62

Žena leži na desnom boku, sa jastukom ispod glave,  a muškarac ispod sebe podvuče njenu desnu nogu i penetrira, dok ona stavi levu nogu preko njegovog boka. Ova poza omogućava direktniju stimulaciju, a najvažnije je pronaći pravi ugao.

Trijumfalna kapija

Jedna od varijanti oralnog seksa u kojoj muškarac leži na leđima, a dama je odozgo i sedi mu iznad lica. Ovo je idealna pozicija jer žena kontroliše brzinu i način stimulacije.

Vatreni zagrljaj

Foto/Facebook.com

Verzija misionarske poze – žena je na leđima dok muškarac penetrira. Potom dama skroz skupi noge i drži ih između partnerovih. Ovde ona određuje ugao i brzinu penetracije. Možete da probate i još jednu varijaciju, kada se muškarac malo podigne na ruke i tako penetrira.



Izvor: Objektiv.rs, cosmopolitan.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar