Promovisana knjiga posvećena predsedniku Srbije “Vučić, jedna priča – Osvajanje političkih prostora”

Knjiga između ostlaog govori o razvojnom putu predsednika Srbije i njegovim potezima i uspesima na političkoj sceni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / Pink

U Beogradu je predstavljena knjiga ‘‘Vučić, jedna priča: Osvajanje političkih prostora” autora Aleksandra Đorđevića, koja govori o političkom delu i uspehu koji je ostvario i nastavlja da ostvaruje Aleksandar Vučić.

Knjiga između ostlaog govori o razvojnom putu predsednika Srbije i njegovim potezima i uspesima na političkoj sceni.

Knjiga govori o uspesima i potezima koje je Aleksandar Vučić povlačio na političkoj sceni, na kojoj je prisutan blizu tri decenije.

Autor književnog dela Aleksandar Đorđević, upoznao je sadašnjeg predsednika još dok je on bio student prava.

“Poruka koju sam želeo da pošaljem ovom knjigom upućena je mladim generacijama i generacijama koje dolaze. Pre svega da veruju u sebe, i da se na svom profesionalnom putu istrajno bore za prosperitet naše zemlje i za njihove ispravne ideje. Jer kada se boriš za svoju zemlju i marljivo radiš za svoj narod, kada ostvariš te ideje, onda život nema kraja”, rekao je Đorđević na promociji knjige.

Foto: Printscreen / Pink

Predsednik Vučić, zbog obaveza nije bio u prilici da prisustvuje promociji knjige, dok je generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković, na promociji istakako kako sa nestrpljenjem iščekuje prvi slobodan trenutak kako bi mogao da pročita knjigu.

“Privilegija je raditi uz čoveka koji stvara istoriju. Privilegija je raditi uz Aleksandra Vučića, ali je još veća privilegija biti u prilici da od takvog čoveka učite kako funkcioniše država, kako funkcioniše politika, kako se menja čitav jedan narod i kako se menja čitava jedna država nabolje”, rekao je tom prilikom Selaković.

Vladimir Đukanović, advokat i poslanik SNS, istkao je da se suština ove knjige može naći u jednoj rečenici:

“Aleksandar Vučić živi za politiku, a ne od nje. To je ključna razlika između njega i brojnih drugih opozicionih političara koji žive od politike. Aleksandar Vučić je stoprocentno posvećen svom poslu i nije ni čudo što pobeđuje” naglasio je Đukanović.

Pored profesora, političkih aktivista i vizionara koji veruju u bolju budućnost Srbije, promociji knjige prisustvovali su i roditelji predsendika Srbije, otac Anđelko Vučić i majka Angelina Vučić.



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar