RASULO

Nadežda završila u BOLNICI: Ne mogu da jedem danima, a vidim i znam šta se dešava u Zadruzi!

Pevačici teško padaju prozivke na društvenim mrežama, kao i ponašanje supruga u rijalitiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Nadežda Biljić u emotivnom je i psihičkom rastrojstvu otkako je njen nevenčani suprug, maneken Toma Panić u Zadruzi. Njoj naime smeta Tomina bliskost sa pojedinim zadrugarkama, zbog čega ga je javno ostavila, a o svemu tome više saznajte iz sledećeg teksta.

Nadežda OSTAVILA Tomu: Ja sam dijabetičar, želim mu sreću sa Draganom!

Biljićeva je upala juče i u koštac sa bivšim ljubavnikom Borom Santanom, zbog čega se njen Instagram između ostalog usijao! Njoj stižu svakakve poruke, na šta pevačica nije imuna, o čemu je danas pisala na pomenutoj društvenoj mreži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Screenshot Instagram

Ona je napisala čak i da je dva puta završila u bolnici zbog svih dešavanja!

“Strašno šta mi sve pišete i kunete me… Ja dva puta završavam u bolnici jer ne mogu da jedem danima, a vidim i znam šta se unutra dešava… Ne mogu insulin da primam jer nemam apetit, još se nađu budale da me svakodnevno nazivaju k*rvom i kunu najstrašnije… Niko ne zna šta smo prošli i šta se sve izdešavalo i zbog čega ja ovako reagujem… Gledajte svoja posla i svoje bedne živote, a mene i moje dete ostavite na miru… Prevršilo je svaku meru više stvarno! Ne znam da li mrzite mene ili prosto ste takvi da ste puni mržnje prema svima i svakome… Bagro jedna glupa i prostačka”, napisala je izrevoltirana Nadežda.

foto:PrintScreen/Instagram/NadezdaBiljic


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar