Biće ovo NIKAD ČUDNIJA sezona Evrolige: Za početak, neko u dvorani, a neko pored TV (VIDEO)

Navijači šest klubova će imati dozvolu za ulazak u dvoranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

Evroliga počinje u četvrtak 1. oktobra premijernom utakmicom Efes – Zenit. Prošla sezona završena je mnogo pre kraja zbog pandenije koronavirusa, a ova će sasvim sigurno biti čudnija nego bilo koja ranije.

Naime, u Srbiji će tribine biti prazne, fok se ne steknu uslovi za prisustvo publike, tako je i u većini evropskih zemalja, ali… Ima država u kojima će biti gledcalaca, jer Evroliga to nije izričito zabranila, prepuštajući klubovima da organizuju dolazak gledalaca u skladu sa propisima njihovih država.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šta to znači? To znači da će navijači šest klubova imati dozvolu za ulazak u dvoranu: CSKA, Himki, Zenit, Žalgiris, Armani i Asvel.
Rusija i Litvanija dozvolile su popunjavanje polovine kapaciteta dvorane. U Italiji važi pravilo da jedno od četiri sedišta bude zauzeto, dok je u Francuskoj dozvoljeno najviše 1.000 gledalaca.

Osim Crvene zvezde i njenog domaćina u petak Fenerbahčea, još osam klubova će da bude lišeno prisustva navijača. To su Efes, Makabi, Baskonija, Valensija, Barselona, Real, Olimpijakos i Panatinaikos.

Jokić ostaje bez važnog saigrača: Postaje SLOBODAN agent, čeka VELIKU povišicu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar