To bi je mnogo POVREDILO: Plašim se da otkrijem svojoj ženi nešto o čemu dugo FANTAZIRAM

Strah ga sprečava da joj kaže njegovu najveću želju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Ljudima koji su dugi niz godina zajedno može da bude veoma teško da otkriju neke stvari posle toliko vremena.

Naročito ako bi tako nešto povredilo drugu stranu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U ovakvom problemu se našao anonimni muškarac, koji je podelio svoju ispovest na internetu.

“Moja žena i ja smo zajedno 17 godina i imamo veoma čvrstu vezu. Nakon dece i karijere, shvatili smo da smo iscrpljeni i poslednjih nekoliko godina smo odlučili da se posvetimo samo nama, intimi i seksualnom životu”, započinje ovaj muškarac svoju priču.

On kaže da je tada njegova žena izrazila želju za grubljim seksom, uz upotrebu raznih rekvizita, koji bi je potpuno zadovoljili.

Gole noge ispod pokrivača, Foto:Freepik/rawpixel.com

Priznaje da se u početku protivio ovoj ideji, ali da ga je vremenom to popustilo i omogućio je svojoj ženi da ispuni svoje fantazije.

Međutim, sada njega muči njegova fantazija, za koju se plaši da joj kaže.

“Moja žena je oduvek bila punija i stvarno volim njeno telo, ali oduvek sam želeo da imam seks sa mršavom ženom. Njena težina predstavlja problem za neke poze koje bih ja isprobao. Poslednje na svetu što bih hteo jeste da je uvredim i povredim”, kaže on.

Foto:Freepik/rawpixel.com

Dodaje da su ranije pričali o mogućnosti otvorene veze, ali da su ipak shvatili da je monogamija mnogo bolje rešenje za njih.

“Ipak, mislim da bi je sada, posle toliko vremena, povredilo otkriće da maštam o seksu sa mršavom ženom. S druge strane, mene je u početku povredilo to kada je tražila dodatne rekvizite tokom seksa, jer sam shvatio da joj ja nisam dovoljan za kompletan užitak. Ne znam šta da radim”, završava on.Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar