INSPIRATIVNO

Kakva KREATIVNOST! Mladenačke TORTE koje su lepotom zasenile i sama venčanja (FOTO+VIDEO)

Bez njih se ne može zamisliti taj poseban dan u životu, ali neke su prava - pravcijata remek dela, a među njima je i torta jedne kraljice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ daphnenewmandesign/ garotasnerds/ paulajanecakes

Venčanja nije lako organizovati. Ipak, nekako se na prvom mestu nameće odabir haljine, na drugom je biranje mesta i organizacija, a kao treće, ali ne i najmanje bitno, svakako je mladenačka torta.

Sto ljudi, sto ćudi, te ne čudi što su sa jedne strane, oni koji na ovaj detalj ne obraćaju previše pažnje (uostalom torte su tu da bi se pojele, zar ne?) i oni koji žele da i tortom doprinesu celodnevnoj atmosferi i dekoraciji i koje neretko, predstavljaju sve ono što vole.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stara parola “koliko para – toliko muzike” u ovom slučaju znači da, ukoliko ste spremni da izdvojite pozamašnu sumu novca, iskusni poslastičari vam zaista mogu napraviti sve što poželite.

O tortama koje su poput umetničkih dela smo vam već pisali, ali, sada je poseban osvrt na posebne primere, koji su svojom lepotom ili neobičnošću zasenile sve na svadbi.

Od torti koje sijaju u mraku, ili su poput skulptura, pa sve do onih koje imaju junake iz stripova i crtanih filmova, ili su tematski napravljene, lista je ogromna, a mi smo samo za vas našli najneobičnije primere. Na spisku se nalazi i jedna kraljevska koja će vas, verujemo, ostaviti bez teksta.

Pa da krenemo….

Na prvom mestu, “Star Wars” tematska torta. Neko je baš ljubitelj džedaja.

Sa druge strane imamo i one koji vole klasične torte, ali ne sa običnom dekoracijom. Ovaj par se odlučio za “vezene detalje”. Šareno, veselo i drugačije. Nema šta.

A šta kažete na torte koje imaju sve? I kad kažemo sve, mislimo bukvalno SVE. I lampa i čipka, i staklena kugla… Samo se pitamo, kako su ovo isekli.

View this post on Instagram

M A G I C A L C A K E ———————————- ?‍♂️ This was the cake I created for a stunning Droomtroue wedding end of last year… with smoke pouring out of the Aladin lamp and lighting in the Geode cave! It was really difficult but such a fun process to figure this one out. The inspiration behind the cake was the theme of the wedding (Glamorous Disney theme – in particular Aladin), the amazing design of the bride‘s dress, Mehndi Designs and patterns and a single red wafer paper rose ? to honour the bride’s late mother. Details of the cake and close ups shall follow. I wanted it to be an insane showstopper that creates a magical moment for the couple and the guests… it was lovely seeing so many guests gathering around the cake to see the details. The episode of Droomtroue will air some time in May, shall keep you posted! ————————————————- If you want a showstopper work of edible art for YOUR big day, or you’re wanting to learn cake decorating, then contact me! [email protected] ————————————————- #wedding #luxuryweddingcakes #cakeart #sugarflowers #weddingcake #cakedesigner #extraordinarycakes #elegantweddingcakes #cakesofinstagram #designisinthedetails #sugarartist #uniquewedding #sugarart #cakesofig #cakeartist #disneyweddingcake #uniqueweddingcakes #fineartwedding #opulent #fairytale #originalweddingcake #cakeinspiration #luxurywedding #tallweddingcakes #epicweddingcake #luxurycake #cakewithatwist

A post shared by Luxury Wedding Cakes by Elli (@turquoisesquirrelpatisserie) on

Kompromis je sve u vezi, kažu. A ima li boljeg temelja za dogovor i napredak od vašeg venčanja? Pola klasična, bela torta, pola Betmen. Bravo za ovaj par!

Ili ste možda veći ljubitelji legoa?

A šta dobijate kad se venčava par geologa? Predivnu tortu koja izgleda kao da je napravljena od kristala. Vanserijski lepo.

Ili ako spojite dva zaljubljenika u knjige? Toliko je lepa torta, da bi nam bilo žao da je isečemo.

A za sve hrabre prinčeve i princeze – torta koja prati “kraljevsku” temu:

Kada smo kraljeva, kako vam se dopada ova torta koja je rađena specijalno za venčanje kraljice Elizabete? Pogledajte ovde.

Queen Elizabeth II’s wedding cake, 1947. Dubbed “The 10,000 mile wedding cake” after its ingredients were flown in from Australia and South Africa, the cake measured 9 ft in height and weighed 500 lbs from r/food

A za one koji vole zaista neobične torte, sjajan izbor su one koje svetle u mraku. Kakva ideja!

Neke imaju toliko detalja, kao prave građevine ili hramovi. I uloženi su sati i sati kako bi bile gotove na vreme. Pogledajte ovde.

Wedding Cake. from r/BeAmazed

Određeni parovi, ne mogu da zamisle svoj specijalan dan bez svojih ljubimaca. Pa, što ih ne bi stavili na tortu?

The perfect wedding cake from r/aww

U nastavku pogledajte još neke primere koje smo vam pripremili i pišite nam u komentarima koja vam se torta najviše dopada i da li biste voleli da imate ovako nešto na svom venčanju.

this wedding cake from r/aww

The wedding I’m at has the best cake I’ve ever seen

What do y’all think about modern wedding cakes? I made this beauty for a modern wedding at a warehouse. It’s half strawberry rose (vanilla bean cake soaked in fresh strawberry purée simple syrup with fresh strawberry filling and rose water buttercream) decor is wafer paper and fondant. from r/Baking



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar