Omaž kralju superheroja: Postavljen je mural u Diznilendu posvećen Čedviku Bozmanu

Slika je oduševila sve fanove čuvenog glumca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/4Nikkolas

Dizni je odlučio da oda počast čuvenom glumcu Čedviku Bozmanu, poznatom po ulozi Crnog pantera, koji je preminuo krajem avgusta. Obelodanjen je mural koji je oduševio fanove, ali ih i rastužio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, mural posvećen glumcu, ali i ulozi koju su deca obožavala je postavljen u Diznilendu u Kaliforniji. Delo je umetnika Nikolasa Smita, na njemu možemo da vidimo kako Čedvik čuvenim pozdravom “Wakanda forever” pozdravlja dečaka koji nosi masku sa likom Crnog pantera i bolničku pidžamu.

“Ne mogu da verujem da sam dobio priliku da prikažem moje delo ovde. Želeo sam da odam počast ovom velikom čoveku i pravom heroju”, rekao je Smit i dodao:

Preminuo Čedvik Bozman, glavna zvezda “Crnog Pantera”

“Čed je bio heroj i inspirisao je sve nas odrasle, ali i decu. Treba da slavimo njegov život i živimo onako kako se on trudio da živi.”

Podsećamo da je glumac Čadvik Bozman, zvezda Marvelovih filmova, preminuo 28. avgusta, nakon trogodišnje borbe sa rakom slepog creva. Gotovo niko u javnosti i filmskoj industriji nije znao da je glumac bolestan. Uspeo je da snimi šest filmova dok je bio u trećem stadijumu i postao je velika inspiracija svim glumcima i umetnicima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar