REKAO JE ŠTA IMA

Vulin NEĆE više biti ministar? Hvala Vučiću na poverenju, idem da se bavim novinarstvom

Predsednik Vučić neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi, kaže Vulin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: mod.gov.rs

Lider Pokreta socijalista i još uvek aktuelni ministar odbrane u Vladi Srbije Aleksandar Vulin najavio je da više neće biti ministar i da će se baviti novinarstvom.

Vulin je to izjavio za TV Pink i naglasio da se zahvaljujući poverenju Vučića „borio za KiM, pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, bio ministar odbrane“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Predsednik Vučić neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi, spoljno-politički prioriteti – poručio je on.

Srbija vredan i pouzdan partner: Vojska Srbije važan saveznik i u Libanu

Ministar odbrane, to je najviši stepen koji možete da dobijete u politici. Posle toga ne moram da budem ništa, nikada više da se bavim politikom – rekao je on i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar