Moj sin je saznao da sam vodila ljubav sa njegovim najboljim drugom i život mi se pretvorio u PAKAO

Ispovest razvedene majke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/senivpetro

Imam 43 godine, i već 10 godina sam razvedena. Nedavno sam najbolji seks u životu imala sa prijateljem svog sina, i sada se kajem zbog toga.

Ovako svoju ispovest započinje Britanka koja se našla usred ogromnog porodičnog problema nakon što je imala kratku aferu sa mladićem koji je 23 godine mlađi od nje, i još je blizak prijatelj njenog sina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kada se moj sin, koji ima 20 godina, pre dve godine odselio i otišao na fakultet, pomislila sam da je možda vreme da pronađem novu vezu. Prijatelji mi kažu da sam zgodna žena, ali muž mi je rekao neke odvratne stvari kada me je napustio – da sam debela i ružna, kao i da me nijedan muškarac neće želeti i da sam “mrtvo more” u krevetu”, navodi žena kojoj se život potom promenio na neočekivan način.

“Nekoliko dana posle Božića, moj sin je pozvao svog najboljeg druga da nekoliko dana provede kod nas. U poslednjem trenutku, sin je dobio poziv od svog oca na porodičnu žurku, i odlučio je da ipak ode tamo. Budući da se moj bivši muž nije složio sa tim da i sinovljev drug dođe kod njega, on je ostao sa mnom a sin je otišao kod oca. Sedeli smo i pričali i pili pivo i vino. Nije mi padalo na pamet bilo šta seksualno. Razgovarali smo o tome kako on ima problem da zadrži vezu, i pokušala sam da mu dam neki savet. Ja sam mu priznala da sam izgubila samopoštovanje nakon što me je muž napustio. On mi je rekao da ga to čudi jer smatra da sam veoma privlačna žena, i meni su godili njegovi komplimenti”, kaže žena i nastavlja:

Foto: Freepik/halayalex

“Mislila sam da samo želi da mi podigne samopouzdanje, ali on se nagnuo ka meni i poljubio me. Veoma brzo, jedna stvar je vodila drugoj i završili smo u krevetu gde smo imali strastven seks. Bilo je sjajno. Ujutru smo se oboje čudno osećali, i dogovorili smo se da ne kažemo mom sinu, jer bi ga to povredilo”.

Žena nad muškarcem, Foto: Pexels/cottonbro

“Sve je bilo u redu do pre nekoliko dana, kada su se njih dvojica napili sa društvom i momak je ispričao mom sinu da je spavao sa mnom. Tada počinje pakao. Sin je narednog dana uleteo u kuću, počeo da viče na mene, nazvao me je prostitutkom, i sada više ne želi da razgovara sa mnom”.

Foto/Pexels.com/ freestocks.org

“Kad god pokušam da pričam sa njim, zalupi mi vrata sobe ispred nosa. Srce me boli i osećam toliku krivicu. Ne znam šta da radim”, zaključila je Engleskinja svoju ispovest.

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar