Neobična dodela Emija: Zendeja je postala najmlađa pobednica, sitkom “Schitt’s Creek” oduvao konkurenciju

Oboreni su mnogi rekordi, a Džimi Kimel je vodio manifestaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Invision for the Television Academy/AP

Ovogodišnja dodela nagrade Emi je bila izuzetno neobična, pošto su se glumci iz dnevnih soba uključivali u program. Postavlja se pitanje da li je ovo budućnost svih dodela nagrada koje ćemo gledati u sledećem periodu?

Kroz Objektiv: Trka je počela, ko će ove godine osvojiti nagradu Emi?

Najveći pobednici večeri su “Succession”, sitkom “Schitt’s Creek”, “Watchmen”, ali i glumica Zendeja. Sitkom “Schitt’s Creek” je odneo devet nagrada, veče je otvorila glumica Ketrin Ohara svojom pobedom. Serija je oborila rekord u broju Emija za komediju.

Foto: Tanjug/Invision for the Television Academy/AP
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najbolja ovogodišnja drama je “Succession”, a nagradu je odneo i Džeremi Strong, kao najbolji glavni glumac. Osvojili su nagradu i za najbolji scenario i režiju. Popularna serija “Watchmen” je osvojila nagradu za najbolju mini seriju. Emi su osvojili i glavni glumci serije Redžina King i Jadha Abdul Martin Drugi. Najbolji glumac u mini seriji je najjači Avendžer – Mark Rafalo.

Najveće iznenađenje večeri je bila Zendeja (24), ona je postala najmlađa dobitnica nagrade Emi za glumicu u drami. Njena odlična gluma u seriji “Euforija” je ostavila publiku bez teksta, a izgleda da se ljudi na društvenim mrežama najviše raduju njenoj pobedi.

Foto: Tanjug/Invision for the Television Academy/AP

Voditelj Emija je bio Džimi Kimel, imao je i pomoć gostujućih prezentera. Zvezde su se uključivale iz svojih domova, pa je tako publika mogla da uživa u spontanim trenucima – sve je oduševila Helena Bohnam Karter koja je naterala svog psa da maše publici.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar