SPISAK PROŠIREN

Povećana kontrola: Oko SOKOLOVO od sutra proširuje kontrolu na OVIM ulicama, pogledajte mapu (FOTO)

Sistem "Oko sokolovo" će od ponedeljka kontrolisati nepropisno i propisno parkiranje vozila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Кontrola je proširena na ulice donjeg Dorćola, Profesorske kolonije, Neimara i Čubure, a obuhvaćene su i ulice u naselju Beograd na vodi i okolini.

Sistem “Oko sokolovo” će od ponedeljka kontrolisati nepropisno i propisno parkiranje vozila u ukupno 242 beogradske ulice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Кomunalna milicija je proširila područje kontrole za još 121 ulicu, odnosno saobraćajno najkritičnije ulice u centru grada, na opštinama Stari grad, Vračar, Savski venac, Palilula, ali i na Novom Beogradu i u Zemunu. Кontrola je proširena na ulice donjeg Dorćola, Profesorske kolonije, Neimara i Čubure, a obuhvaćene su i ulice u naselju Beograd na vodi i okolini.

Multifunkcionalna specijalna vozila fotografišu nepropisno parkirane automobile u žutim trakama, na tramvajskim šinama, stajalištima javnog prevoza, pešačkim prelazima, kolovozu, trotoarima i dr, a komunalna milicija šalje prekršajne naloge na kućnu adresu.

Nije Beograd jedini! Još jedan srpski grad nabavlja “oko sokolovo”: Nema više BAHATOG parkiranja 

Sistem “Oko sokolovo” kontroliše i propisno parkiranje u zonskom sistemu, pa ako ova usluga nije plaćena, automatski kreira elektronsku dnevnu kartu (eDPК). O izdatim eDPК vozači mogu da se informišu putem sajta www.parking- servis.co.rs, kao i nove aplikacije “Parking servisa”, koja ih obaveštava da li je za to vozilo izdata eDPК i kada ističe plaćeno vreme parkiranja.

Foto: BEOinfo


Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar