STIŽE I TAMO

Nije Beograd jedini! Još jedan srpski grad nabavlja “oko sokolovo”: Nema više BAHATOG parkiranja

Pored toga u planu je i nabavka klopki za kontrolu deponovanja otpada, kao i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Čačak je prvi grad u Srbije nakon prestonice koji će nabaviti uređaj za snimanje nepropisno parkiranih automobila “oko sokolovo“, najavio je danas Vladan Milić, zamenik gradonačelnika, prilikom proslave desetogodišnjice od osnivanja komunalne milicije u ovom gradu.

“Oko sokolovo” će vrebati bahate vozače u još 28 ULICA, objavljen spisak

– Sredstva u iznosu od dva miliona dinara su obezbeđena za nabavku novih uniformi, iduće godine obezbedićemo novac i za nabavku uređaja „oko sokolovo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mi smo preko budžeta Uprave za inspekcijski nadzor osposobili Komunalnu miliciju da može na terenu da radi svoj posao na pravi način, pogotovo u otežanim uslovima pandemije korona. Pored toga planiramo i nabavku klopke za kontrolu deponovanja otpada, nabavićemo i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji – kazao je Milić.

Krili se iza reklame i “badnjaka”: Pogledajte UZALUDNE pokušaje Beograđana da prevare Oko sokolovo (FOTO)

Pored toga u planu je i nabavka klopki za kontrolu deponovanja otpada, kao i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji.



Izvor: RINA

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar