AMSS

Vozači, pažnja! Popodne se očekuju gužve na putevima Srbije

Intenzivniji saobraćaj mogu očekivati tokom popodneva i večeri zbog čega može dolaziti i do zadržavanja naročito na deonicama na kojima se izvode radovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

U Srbiji će prijatne dnevne temperature i povoljni uslovi vožnje i danas će pratiti vozače.

Intenzivniji saobraćaj mogu očekivati tokom popodneva i večeri zbog čega može dolaziti i do zadržavanja naročito na deonicama na kojima se izvode radovi poput deonice Umčari – Vrčin, gde se saobraćaj odvija u izmenjenom režmu. Do usporenije vožnje može doći i na auto-putu Miloš Veliki, gde se takođe očekuje veći broj vozila, saopštio je AMSS.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U okviru međunarodne akcije zemalja članica evropske mreže saobraćajnih policija “ROADPOL – DANI BEZBEDNOSTI”, u Srbiji će od sutra sprovesti akcija pojačane kontrole brzine, alkoholisanosti i korišćenja sigurnosnog pojasa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije“: na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Još malo leta: Danas sunčano i toplo, evo kada nas očekuje PREOKRET

Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 05.15 časova nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Broj zaraženih se BLAGO POVEĆAO: Stigli su najnoviji podaci o koronavirusu u Srbiji

Građani Srbije koji od petka nakon 18 časova uđu u zemlju, biće pod posebnim zdravstvenim nadzorom. Oni će pri prelasku granice dobijaju zdravstveno upozorenje, u kome će biti upoznati sa svim obavezama koje su dužni da ispune.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar