PROBLEM U NAJAVI

Homoseksualac sam i nacionalista: Imate li ideju kako da se svidim DESNIČARIMA u Srbiji?

"Dosta mi je više da budem između dva sveta, koja se ne podnose međusobno"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Na jednoj društvenoj mreži je osvanuo status u kom se momak homoseksualne orijentacije pita kako da se svidi desničarima koji ga očigledno ne prihvataju. Da li imate savet za njega?

Čak i ako niste razmišljali o ovom problemu, on definitivno postoji. Samo je pitanje kako pomoći ovom muškarcu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imam 23 godine, prvi put mi je da radim ovako nešto i napravio sam nov akaunt samo za ovaj post, da ne bih sebi stvarao probleme. Neću mnogo dužiti već u uvodu; biću maksimalno direktan. Homoseksualac sam (otvoreno, svi u mom okruženju znaju za to i ovo ne krijem), ali takođe i veliki nacionalista, do te mere da bi me neki nazvali ekstremistom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Krajnje sam svestan da, sa egzistencijalne tačke gledišta, nemam jednak potencijal da našem društvu doprinesem isto kao i ljudi heteroseksualne opredeljenosti, te sam odlučio to da pokušam da uradim na druge načine. Ali čak ni pored ovog svog pogleda na svet i seksualnost, ne osećam se prihvaćeno u desničarskim organizacijama, ne osećam se kao deo njihovog kruga društva (iako mi se više puta dešavalo da mi se čak i neki od lidera i vođa “čopora” nabacuju i dobacuju mi svakakve bezobraštine kada niko nije u blizini).

Elem, pomirio sam se sa time da se većina desničara ne slaže sa mojom seksualnošću, a većina gejeva se ne slaže sa mojim političkim stavovima. Pošto svoju seksualnost i unutrašnje osećaje promeniti ne mogu, razmišljao sam o tome da promenim svoja politička ubeđenja i da skrenem malo levlje politički. Dosta mi je više da budem između dva sveta, koja se ne podnose međusobno. Imate li neki savet kako da učinim pomenuto? Izvinjavam se ako ovo nema smisla, jednostavno sam morao sa nekim ovo da podelim, nadam se da će neko razumeti položaj u kome se nalazim. Hvala unapred svima, nadam se da nisam udavio previše ovim mojim problemom.”

Drugarica je SPAVALA sa crvenim DEMONOM sa rogovima! Ovaj status na Fejsbuku podigao je Srbiju na noge

“Na rođendan sam saznala…”: Dirljiv status medicinske sestre iz Niša koju je pacijent TUKAO štakom

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar