Otkrila sam da me muž vara, zapisao je šta je sve radio s NJIMA, a onda sam nazvala njegovu ljubavnicu…

Slučajno je saznala da je muž vara godinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Kada iznenada shvatite da je vaš brak daleko od savršenog, i da vas muž vara godinama, teško je oporaviti se od toga.

“Oboje imamo po 52 godine i u braku smo već 25 godina. Uvek sam mislila da je naša veza čvrsta i često smo to govorili jedno drugom dok smo gledali kako propadaju brakovi naših prijatelja”, počinje svoju ispovest žena koja je nedavno doživela najveći šok u životu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Raspremala sam ormane i našla suprugove stare dnevnike i kada sam ih pročitala shvatila sam da me godinama vara i da je imao više afera”.

“Pala sam na zemlju od šoka i neverice… On je čak u dnevnicima detaljno zapisivao kako ih je upoznao i šta je sve radio sa njima. Svet mi se raspao”, kaže prevarena supruga.

A onda je usledio još jači udarac.

Foto: Freepik.com/alexvolot

“Proverila sam njegov telefon i pronašla poruke od druge žene koje mu je slala pre nekoliko dana. Užasnuta sam shvatila da me i dalja vara”.

“Ne znam kako, ali skupila sam hrabrost i nazvala tu ženu. Kada sam joj se predstavila, uopšte nije ni želela da bilo šta negira i rekla mi je da su njih dvoje u vezi već godinu dana. Što je najgore, nimalo je nije bilo briga što sam ja van sebe zbog toga”, objašnjava nesrećna supruga.

Foto: Freepik/svetlanasokolova

“Sasula sam sve mužu u lice i oboje smo se rasplakali. On je tvrdio da mu te žene nisu ništa značile i da je to bila samo prolazna zabava. Kaže da je raskidao sa ljubavnicama jer ga je grizla savest što me vara. Tvrdi da se više ne viđa ni sa najnovijom ljubavnicom. Pokušava da mi se iskupi, ali nikada više neću moći da mu verujem”, kaže ova dama.

Foto/Freepik.com/halayalex

“I dalje ga volim, ali zaista ne znam kako da pređem preko ovoga i da li ću to ikada moći da uradim”, zaključila je prevarena supruga.



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar