Boja vašeg KARMINA otkriva dosta i o vašoj LIČNOSTI

Jeste li saglasni?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Bez obzira na to da li često menjate boju ruža, pretpostavljamo da imate svog favorita.

Sve žene imaju boju koju vole da nose u svakoj mogućoj prilici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da li ste znale da boja ruža koji koristite mnogo toga govori i o vašoj ličnosti?

Evo šta vaš ruž govori o vama:

Crveni ruž

Crveni ruž je znak moći i snage, a žena koja ga bira skoro svakodnevno zrači samopouzdanjem i zna šta želi. Drži do sebe i ne boji se loših komentara, ali u intimnim vezama ume da bude oštra i hladne.

Foto: Freepik/freepik

Svetloružičasti ruž

Žene koje najčešće biraju svietloroze ruževe su zaigrane devojčice koje vole da ističu svoju romantičnu stranu. Igraju na kartu ženstvenosti mudro i smelo i vole kada ih smatrate slatkima i nežnima.

Ruž boje mesa

Ruž boje mesa obožavaju klasičarke koje znaju šta im dobro stoji i ne žele da preteruju sa eksperimentima. Praktične su, organizovane i ne vole da gube dragoceno vreme na bespotrebne stvari.

Ruž boje fuksije

Vesele i vedre devojke često sa radošću biraju ruž boje fuksije, koji odlično naglašava njihovu iskričavu ličnost. Vole da budu u trendu i dobijaju komplimente na konto izgleda.

Foto: Freepik/freepik

Tamnocrveni ruž

Tamnocrveni ruž, odnosno, ruž boje vina, za svaki dan, je zaista hrabar odabir koji možda prikriva i neke skrivene frustracije.

Smeđi ruž

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze sa trendovima. Niti to žele.

Narandžasti ruž

Vedra boja za vedre devojke. Žene koje naginju narandžastim ruževima vole da sitnicama uniesu vedrinu u svaki dan. Duhovite su, optimistične i vole eksperimentirati.

Foto: Freepik/Racool_studio

Ljubičasti ruž

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole da privlače pažnju. Ipak, ukoliko ga nosite svaki dan, možda malo previše pratite trendove i žudite za time da uvek izgledate pomodno.



Izvor: Objektiv.rs, Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar