Detalji o novoj knjizi autora “Da Vinčijevog koda”: Den Braun radnju romana smestio na Balkan?

Glavni lik će ponovo biti Robert Lengdon

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/MasterClass

Pisac Den Braun je najavio da se nada da će se njegova nova knjiga uskoro naći pred čitaocima. Naime, Braun sada radi na novom romanu, u kome će glavni lik ponovo biti Robert Lengdon.

Robert je rešavao misterije koje su se dešavale u romanima “Anđeli i demoni”, “Da Vinčijev kod”, “Izgubljeni simbol”, “Inferno” i “Poreklo”. Još uvek se ne zna kada će izaći šesta knjiga o ovom profesoru simbologije, ali Braun je nagovestio neke od detalja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Na početku svakog mog romana je Lengdon samac, koji sretne pametnu ženu koja mu pomaže da reši slučaj, u mnoge od njih se zaljubljivao, to znamo. Međutim, novu knjigu će početi oženjen, i to mogu da kažem da je u vezi sa jednim likom koga smo upoznali u jednoj od prethodnih knjiga, još uvek ne mogu da otkrijem o kome je reč. Takođe, nova knjiga će biti smeštena više od deset godina kasnije, videćemo mnogo iskusnijeg i starijeg Roberta”, rekao je Braun na svom Fejsbuk lajvu.

Kroz Objektiv: “Inferno”, knjiga u kojoj se Tom Henks bori protiv virusa

Takođe, među fanovima knjiga Dena Brauna, postoje glasine (koje još uvek nisu potvrđene), da će nova knjiga slavnog autora biti smeštena na Balkan i da će se baviti kulturnom istorijom ovih predela.

Poznato je da se Braun u svojim knjigama bavi istorijom različitih zemalja, njegova poslednja knjiga “Poreklo” se bavila istorijom Španije. Takođe, poznato je da je Braun prošle godine određeni period boravio u Hrvatskoj, gde je sarađivao sa Simfonijskih orkestrom iz Zagreba, na svojoj prvoj knjizi za decu – “The Wild Symphony”.

Izvori bliski autoru su ranije za medije pričali da je Braun tada posetio mnoge lokacije po Hrvatskoj, ali i okolnim zemljama. Mnogi misle da je tako spremao novu knjigu o Robertu Lengdonu, a izgleda da ćemo u narednih par meseci saznati da li je to tačno.

Snima se nova serija na osnovu knjige Dena Brauna “Izgubljeni simbol”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar