Neće ovo biti godina bez superheroja: Marvel odlučio da ranije prikaže seriju “WandaVision”

Skarletna veštica će spasiti Marvelov filmski univerzum

Foto: Printscreen/Youtube/Marvel Entertainment

Nakon činjenice da “Tenet” i “Mulan” nisu zaradili onoliko novca koliko je očekivano, velike filmske produkcije su odlučile da pomere emitovanje svojih filmova. Mnogi misle da ove godine nećemo moći da pogledamo dugoočekivane superherojske filmove “Čudesna žena 1984” i “Crna udovica”.

Ukoliko se to desi i “Crna udovica” ne stigne u bioskope, ovo će biti prva godina, nakon više od 10 godina, bez novog Marvelovog filma. Međutim, producent Kevin Fajgi je odlučio da spase ovu godinu svim ljubiteljima Marvelovog univerzuma – ranije će biti prikazana serija “WandaVision”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Serija prikazuje živote Vande Maksimof tj. Skarletne veštice (Elizabet Olsen) i superheroja “Vision” (Pol Betni) nakon filma “Avendžersi: Kraj igre”. Fanove je iznenadila ova odluka pošto je ova serija trebalo da se emituje krajem sledeće godine, a kao prva Marvelova serija led je trebalo da probije “The Falcon and the Winter Soldier”.

Odloženo do daljeg: “The Falcon and the Winter Soldier” svetlost dana neće ugledati ovog leta (VIDEO)

Fanovi pretpostavljaju da je do izmene došlo zbog činjenice da serija o Bakiju i Sokolu sigurno sadrži spojlere za film “Crna udovica”, koji će se zbog pandemije tek kasnije emitovati.

Sinoć je zvanično potvrđeno da će “WandaVision” na Dizni plus stići u decembru ove godine. Ovo je jedan od najuzbudljivijih i najneobičnijih Marvelovih projekata. Naime, deo serije će biti poput klasičnih sitkoma. Takođe, iz prve reklame smo mogli da vidimo da će serija prikazati naše omiljene likove u sitkomima iz sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih i drugih decenija. Mnogi misle, mada nije potvrđeno, da je reč o svetu koji je Vanda stvorila u svom umu, uz pomoć svojih moći, kako bi ona “Vision” bili zajedno nakon njegove smrti. Slično se dešavalo u stripovima. Potvrđeno je da ćemo u seriji videti kako se Vanda transformiše u “Skarletnu vešticu”.

Takođe, serija bi trebalo da direktno uvede publiku u film “Doktor Strejndž: Multiverzum ludila”.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar