JEZIVO

Scene iz horor filmova u Leskovcu: Mladić sa motkom POSMATRA kuće, NAPAO jednog čoveka (VIDEO)

Žrtva prepričava bliski susret sa nasilnikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Yotube printscreen/juGmedia

Već nedelju dana maskirani mladić sa kapuljačom na glavi i motkom u rukama boravi u naselju Zele Veljković u Leskovcu; uglavnom nepomično stoji na nekoj određenoj lokaciji, posmatra prolaznike, unosi im se u lice i udaljava bez ikakve konverzacije sa njima, a danas je napao jednog meštanina koji ga je pitao zbog čega satima stoji ispred njegove kuće, piše Jugmedia.

Ludilo u PANČEVU! Policija uhapsila četvoricu muškaraca zbog TUČE, a oni su ukrali i 40 tona bundeve

Leskovčanin Ivan Radenković, kao i ostali stanovnici ovog naselja već danima preživljajvaju prave scene, kako tvrde, iz horor filmova, jer sama pojava mladića deluje veoma jezivo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kada neko maskiran, sa palicom u rukama stoji ispred vaših vrata satima nepomičan, na sva vasa pitanja samo nemo i nepomično nastavlja da vas posmatra, morate da priznate da vam ne bi bilo nimalo prijatno. Ne znaš ni da li je u pitanju neki lopov ili manijak. Ne znaš šta hoće od tebe. I to se uglavnom pojavljivao noću, posle deset sati. A onda i u toku dana. Jutros je ponovo posmatrao moju kuću. Kada sam ga pitao zašto to radi, preskočio je ogradu i krenuo motkom na mene. Kada je žena viknula da zove policiju, on je pobegao”, prepričava ovu situaciju koju su zabeležile i Ivanove bezbednosne kamere sa kuće.

Krvavi pir Haradinaja zapalio je KOSOVO! Ramuš i njegov brat pretukli svog RADNIKA

Još nekoliko stanovnika ovog naselja nam je potvrdilo da je imalo neprijatan susret sa ovim maskiranim mladićem, a prvi put su ga prijavili policiji u subotu uveče. Ivanova prijava je bila druga.

U Policijskoj upravi Leskovac nam je rečeno da intezivno tragaju za mladićem i da pokušavaju da utvrde njegov identitet.



Izvor: Jugmedia

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar