HAOS

Slobi Radanoviću verenica napravila SCENU zbog Kije? UDARALA ga je pred punom plažom?

Jeleni pao mrak na oči zbog Kije Kockar, pa je čak fizički napala pevača

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Jelena Đuričanin, verenica pevača Slobe Radanovića, napravila mu je scenu na plaži u Budvi zbog njegove bivše supruge Kije Kockar.

Jeleni već dugo, navodno, smeta Kija, a “pukla” je kada je Radanovića nazvala “paćenikom”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Jelena je postala alergična na Kiju! Ludi što Slobu i fanovi i novinari stalno pitaju za bivšu ženu, a ne za nju. A kap koja je prelila čašu bio je Kijin intervju u kome je Slobu nazvala “paćenikom i lošim izborom, koji bi se pomirio sa njom da ona hoće”. Jeleni je pao mrak na oči kad je to pročitala i napravila mu je scenu na plaži”, započinje izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Screenshot Youtube

Jelena se nije obazirala na ljude oko sebe i počela je da viče na pevača, piše “Informer”.

“Dokle više ta Kija?! Da li će tvoje ime zauvek biti pored njenog? Kada će prestati da priča o tebi, što te se više ne okane? I zašto ćutiš, bre?! Zašto joj ne zapušiš usta, zašto je ne isprozivaš?! Je l’ si ti srećan što te i dalje povezuju s njom? Još je voliš, zar ne?!”, urlala je Đuričaninova na Radanovića, koji ju je nekoliko minuta ćutke gledao.

Sloba se JAVNO obratio Kiji nakon što ga je isprozivala u emisiji?! Jednim REČENICOM sve rekao… (FOTO)

Potom je, prema rečima izvora, pokušao da je smiri. Rekao joj je da ga ne zanima bivša žena i da je ona njegova jedina i najveća ljubav, a Jelena je i dalje dramila.

Kija ISPROZIVALA Slobu u emisiji uživo: Udala sam se za jako teškog PAĆENIKA, to je loš izbor…

“Napravila mu je scenu, svi smo gledali u njih. Tada je Sloba počeo da se pakuje, a ona je odlepila i uhvatila ga za ruku. Trgnuo se i krenuo ka hotelu, a ona ga je zaustavila i udarila ga nekoliko puta! Sloba joj nije uzvratio, samo se pokupio i otišao. Jelena je bila još deset minuta na plaži, a potom je i ona otišla u hotel. Ne znam šta je dalje bilo, ali sam ih posle dva dana ponovo video zajedno, pa pretpostavljam da su se pomirili”, završava priču izvor.

Izvor: Objektiv.rs, Informer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar