SUĐENJE JOŠ TRAJE

Taksista kog je Strugar PRETUKAO pre šest godina: Polomio mi je vilicu, zbog toga OTEŽANO pričam i mucam

Kako kaže, glumac izbegava da dođe na ročišta!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram

Glumac Petar Strugar nedavno se našao u centru skandala, nakon incidenta sa radnikom na salašu koji iznajmljuje.

Petar Strugar
Foto: Printscreen Youtube

Njih dvojica najpre su došli u verbalni sukob, da bi radnik na kraju udario Strugara, nanoseći mu povrede po glavi, zbog čega je dobio kaznu kućnog pritvora u trajanju od šest meseci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Petru Strugaru INCIDENT sa radnikom na salašu nije prvi: Pre nekoliko godina ušao u SUKOB i sa taksistom!

Ipak, ovaj incident Petru nije prvi. On se pre šest godina obračunao i sa taksistom Jovanom Stanojevićem kog je, navodno, udarao pesnicama u glavu.

Kako “Kurir Stars” piše, glumac je tada platio novčanu kaznu u iznosu od 70.000 dinara u humanitarne svrhe. Međutim, kako se navodi, Stanojević ovime nije bio zadovoljan, pa je pokrenuo privatnu tužbu protiv Strugara, a sledeće ročište zakazano je za 5. oktobar ove godine.

“Videćemo šta će tada da se dogodi, ali nema smisla da je dečko koji je njega prebio odmah dobio kaznu, a kada je taj glumac sebi dao za pravo da meni nanese povrede, ne snosi posledice. Nisam neki siromah da mi treba njegov novac, već želim da isteram pravdu. On jeste platio oportunitet, ali se mi i dalje sudimo. On uglavnom izbegava da dođe na ročišta i traži veštačenje za vilicu koju mi je ozbiljno povredio”, rekao je Stanojević za “Kurirs Stars”.

Novi OBRT u slučaju napada na Strugara: Radnik kaže da je LAŽIRAO modrice jer ga uopšte nije tu udario

“Bio sam u bolnici mesec dana. Imam sklerozu zuba. Polomio mi je vilicu, zbog čega otežano pričam i mucam. To znači da sve zube treba da vadim. Napravio mi je ozbiljan problem s vilicom, sve to je posledica njegovih udaraca. Samo tražim svoj deo i nadam se da će sud to da odredi i proceni koliko je dužan da plati. Eto, mene zanima kako to može tako, dečko koji je njega prebio je dobio šest meseci, a on u mom slučaju nije dobio ni pola dana zatvora. Pa gde to ima?”, nastavio je priču za pomenuti medij.

Foto: E-stock/S.Nedelja

“On je incidentna osoba, ali pošto je javna ličnost, onda ima neku zaštitu. Ovo što mu se dogodilo samo mu se vratilo. Nikakav utisak nije ostavio na mene za sve ove godine. Da je bar došao u bolnicu da me poseti. Ljudski je izviniti se. Evo, šest godina se patim. Niko ga nije priveo u policiju, a evo dečka koji je njega udario odmah su procesuirali. Dva puta se pojavio na sudu i sav je ponosan, pun sebe i uvek tako na nekom nivou. Nadam se da će se i moj slučaj završiti kako treba”, zaključio je taksista u izjavi koju je dao za “Kurir Stars”.

Određena KAZNA radniku salaša koji je PRETUKAO Petra Strugara!

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir stars

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar