“Ne voliš ga, hoćeš samo njegove PARE!”: Prelepu manekenku RAZAPELI na mrežama zbog ovog poteza (FOTO)

Prvo se nervirala, a sada je digla ruke od svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/hannahayl

Lepa američka manekenka Hana Ejlvord udala se početkom meseca za Šejna Berka što su neki njeni pratioci na društvenim mrežama dočekali sa neskrivenim “zadovoljstvom”.

Još dok je Hana putem Instagrama propagirala svoju vezu s momkom koji skoro celog života boluje od spinalne mišićne atrofije, mnogi su je napadali da Šejna koristi samo za sopstveni publicitet i popularnost.

Kada je objavila da će se njih dvoje uzeti, trolovi su je napali iz svih oružja da tu nema ni “LJ” od ljubavi, te da će ona samo da koristi novac koji se godinama unazad prikuplja za Šejnovo lečenje.

“Ženo, provaljena si, kako to ne shvataš? Bruka si kakve nema, bolje se povuci iz te priče što pre”, “Sa Šejnom si samo zbog para, kako ne vidiš da su te svi provalili”, bili su samo neki od komentara.

Hana se trudi da ne obraća pažnju na to dok gleda da bude Šejnu 24 sata dnevno od pomoći. Pored toga, puno puta je već u javnosti izjavljivala da se ljudi iz raznih pobuda i iz milion razloga zaljubljuju jedno u drugo.

“Brinuti o tim komentarima kojih će uvek biti, to je gubljenje vremena. Na početku sam se nadala da će neki odustati od napada kad vide da se stvarno volimo tako što ćemo se i venčati, ali ne vredi. Tako će biti zauvek i sad samo ignorišem te dosade”, rekla je Hana.

Nakon slika s venčanja, javilo se na Instagramu mnogo žena koje, ironično ili ne, zaista podržavaju Hanu.

“Neke od nas žena spremne smo za sve. Ja na prvom mestu. Podržavam te, Hana, jer bi i ja isto uradila. Seks ćeš imati na drugoj strani, tu možeš da budeš pored njega, a kad imaš slobodno vreme, vršljaj gde hoćeš, samo napred”, napisala je jedna devojka.

Skrhana od bola: Na rođendan sinčiću došlo samo JEDNO dete, majka poslala POTRESNU poruku (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (2)

  1. This piece of writing is really a nice one it assists new internet visitors, who are wishing for blogging.

    Odgovori

Ostavite komentar