Nedeljni horoskop od 14. do 21. septembra: Interesantni dani su pred nama, sve postaje jasnije

Blizanci će prekinuti jedno prijateljstvo, Lavu povoljne prilike za novac, Vodolija pravi planove za budućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN

Posao
Novi početak u poslovnim i kreativnim situacijama. Nemojte biti depresivni ako imate prepreke. Potrebno je da jasnije sagledate svoju poslovnu situaciju da bi mogli da delujete. Fokusirajte se da bi mogli efikasnije da radite. Veoma intezivna nedelja kada su novi dogovori u pitanju.
Ljubav
Ovo je nedelja srednjeg raspoloženja i zadovoljstva. Vaš partner ume da bude neprijatan. Vi zato pronalazite zadovoljstva sa druge strane. U druženju i zabavi sa prijateljima.
Zdravlje
Povedite računa o kilogramima.

BIK

Posao
Tokom ove nedelje možete imati male napretke i male pobede. To neće umanjiti nesporazume sa saradnicima. Krajem nedelje brzo rešavate probleme u dogovorima sa novim saradnicima. Krajem nedelje mnogo jasnije vidite situaciju koja je pred vama. Zato možete doneti odluku o zaokretu na poslovnom planu.
Ljubav
Na polju ljubavi nema promena. Fokusirani ste na porodične odnose. Pokušavate da napravite neku ravnotežu međutim, deca vas ometaju u toj nameri. Partnerski odnosi su na klackalici i nikako da se stabilizuju. Potrebno je ipak da se posvetite sebi i svojim potrebama.
Zdravlje
Povremene glavobolje .

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Ne vredi da sečete na silu neke poslovne odnose. Potrebno je da budete strpljivi i sačekate svoje vreme koje tek dolazi. Pred vama su poslovne, pozitivne promene. Idete na bolje pozicije ili u bolju firmu. Krajem nedelje prekidate prijateljstvo koje nije ni bilo vredno.
Ljubav
Ponekad svoj brak i partnerstvo možete tretirati kao film koji nije dobro montiran. Sredite svoje oluje u glavi. Onda krenite u planski rad na poboljšanju komunikacije. Međutim ako to ne ide ništa vam ne preostaje nego da pustite da se stvari odviju pa da onda reagujete.
Zdravlje
Neravnoteža u hormonskom balansu.

RAK

Posao
Tražite finansijska rešenja. Očekujte pomoć od osobe od koje ste najmanje očekivali da vam izađe u susret. Bez obzira što imate dobre osobe i saradnike oko sebe pazite šta potpisujete. Krajem nedelje malo jasnija situacija na poslu i ko novca.
Ljubav
Nije vam povoljna nedelja da sečete ili prekidate vezu. To može biti zauvek. Pokušajte da pronađete neku sredinu pa da se nađete sa partnerom u kompromisu. Štedite energiju, jer bez obzira što se osećate zapostavljeno, to nije realno stanje stvari.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

LAV

Posao
Za vas je ovo nedelja koja obećava. Povoljni aspekti donose povoljnije prilike za novac, putovanje ili edukaciju. Neke stvari ste predugo čekali i sada krajem nedelje možete ostvariti svoje planove.
Ljubav
Nemojte zapostavljati partnera jer vas to vodi ka nerazumevanju. Potrebno je da razgovarate i rešavate prepreke iz prošlosti. Probudite svoje srce i pokažite svoju ljubav.
Zdravlje
Nema promena.

DEVICA

Posao
Tokom sedmice uprkos naporima posao ne ide kako ste zamislili. Pokušajte da obnovite neke stare kontakte koji vam mogu pomoći da preskočite probleme. Ne možete očekivati da sve uradite sami. Spremite se na veliki trud da bi završili započeto.
Ljubav
Na polju ljubavi nije sjajna situacija jer donosite poslovnu napetost. Partner vam je dosadan i nezanimljiv i vi ne umete da se nosite sa time.
Zdravlje
Povedite računa o imunitetu.

VAGA

Posao
Na poslovnom planu situacija je ista, samo se vi osećate bolje. Ova nedelja obećava manje zasluge za vaš rad i trud. Pokušajte bolju komunikaciju sa saradnicima.
Ljubav
Tokom sedmice menja se vaše raspoloženje i osećate se bolje. Raspoloženi ste da uđete u emotivnu vezu. Imate jako samopouzdanje i na vama je da birate.
Zdravlje
Alergije.

ŠKORPIJA

Posao
Očekuje vas veoma naporna i radna nedelja. Vodite računa kako razgovarate sa vašim poslovnim timom, jer možete da imate problem. Krajem nedelje očekujte prihod.
Ljubav
Ove sedmice možete ući u avanturu sa mlađom osobom,dobro razmislite o tome, jer vam mozak može prokuvati.
Krajem nedelje puno zabave i druženja sa prijateljima.
Zdravlje
Povremene nesanice.

STRELAC

Posao
Dobri ste kada je u pitanju teoretski deo posla. Međutim, na praktičnom delu ste pali na ispitu. Najbolje je da podstičete druge na rad, jer to najbolje umete da radite.
Ljubav
Nedostaje vam osoba u znaku Vodolije. Stalno mislite na nju. Imate potrebu da se vratite u prošlost. Ovo nije nedelja zabave, već razmišljanja o pravoj ljubavi.
Zdravlje
Više vežbajte.

Svađa sa Ovnom je prava bura, Škorpiju nikad ne smete da lažete, a Vage su “mirovne snage” zodijaka

JARAC

Posao
Pred vama su rasprave, tenzije i sukobi sa saradnicima. Zvezde poručuju da se kontrolišete zato što je to u interesu posla. Preporuka zvezda je da se suzdržite i dva puta razmislite.
Ljubav
Ova nedelja je naklonjena tajnim ljubavnim vezama koje nećete odbiti. Emocije i strasti su obeležje cele nedelje.
Zdravlje
Povedite računa o krvnom pritisku.

VODOLIJA

Posao
Ovo je nedelja u kojoj pravite planove za budućnost. Dobijate potrebne informacije i slažete kockicu po kockicu. Mnoge planove počinjete ove nedelje da ostvarujete, veoma ste detaljni.
Ljubav
Na polju ljubavi nije najsjajnija situacija, jer ćete ove nedelje više maštati nego delovati. Prilike za ljubav dolaze već u narednom periodu, tako da nemate razloga za brigu. Budite strpljivi.
Zdravlje
Dobro se osećate.

RIBE

Posao
Okruženi ste sa mnogo ljudi koji nisu iz poslovne sfere potrebno je da završite finansijsku konsturukciju koja je važna za vašu budućnost. Ne rasipajte svoju energiju na poslove koji vam nisu prioritet.
Ljubav
Vaša ljubavna iščekivanja nisu ispunjena, zato ste se bacili u potragu za novom inspiracijom. Krajem nedelje možete očekivati susret sa jednom devicom.
Zdravlje
Povedite računa o unosu šećera.

Piše astrolog Vesna Trajković

Kako svaki znak horoskopa nervira svog ljubavnog partnera: Ovako sabotiraju vezu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar