ISPOVEST

Bojan (25) iz Beograda: Zaljubio sam se u MAJKU svoje DEVOJKE, pre nego me osudite, pročitajte ovo

Bojan nije ni slutio kako će se završiti vikend proveden u kući Sanjinih roditelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos/ilustracija

Do nedavno je Bojan (25) bio nalik na sve svoje vršnjake, interesovale su ga iste stvari kao i sve mlade tog uzrasta, izlazio je sa društvom sa fakulteta, kolegama s posla, delio sa njima iste teme, komentarisao devojke, aktuelnu situaciju sa koronom. Onima koji ga ne poznaju, mogli ste da ga opišete kao veselog, pametnog, vrednog i lepog mladić koji se po ničemu ne razlikuje momaka njegovih godina.

Tako je bilo do pre nekoliko meseci, a onda su mu se dogodile stvari koje bi malo ko mogao da razume i koje krije i od najbližih. Zato je želeo da olakša teret na duši i ispriča svoju ispovest za čitaoce našeg portala. Kao i svakom ljudskom bići, i Bojanu je potrebno da ono što ga tišti podeli sa neki. Pustili smo ga da ispriča sve, uz obećanje da ništa nećemo menjati u ispovesti. Prenosimo vam priču ovog mladića u celosti, koji se zaista našao u situaciji koju niko nije mogao ni da nasluti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Početkom ove godine, odmah nakon svih novogodišnjih i božićnih praznika, Bojan je upoznao Sanju (23). Sreli su se tokom večernjeg izlaska u jednom od poznatih beogradskih kafića. Osmesi, ćaskanje i razmenjeni brojevi telefona pre odlaska iz noćnog provoda, utrli su put da njih dvoje brzo i lako uđu najpre u flertovanje, a onda i u ljubavnu vezu. Činilo se da su idealan par: Bojan koji je posle završenog fakulteta odmah našao zaposlenje i počeo marljivo da radi, lepo je pristajao uz namejanu Sanju, apsloventkinju jedne popularne prestoničke strukovne visoke škole.

Ljubav sa Sanjom je poprimala čudan tok

U početku je Bojan uživao u ljubavi sa Sanjom, a iako je kod nje uvideo i neke osobine koje mu se nisu dopadale, verovao je da će sve doći na svoje mesto:

“Sanja je u početku bila divna, zabavna, vesela, video sam da joj se dopadam. Prebacivao sam joj ponekad da je  bespotrebno odužila taj apsolventski staž, i da požuri sa ispitima. Završava za zanimanje koje je veoma traženo, ima već 23 godine i zašto da odugovlači kad može da počne da radi, gradi karijeru i lepo zarađuje. Ona je na to odgovarala da će či prođe januar, da sedne da uči i završi konačno ispite. Ipak, proleteo je i februar, a ona je pronalazila izgovore, mislim da me je i slagala jednom da je izašla na ispit. A onda je došla korona, vanredno stanje, sve se okrenulo naopako.”, priča Bojan u ispovesti za Objektiv.rs i objašnjava kako je dalje tekao razvoj događaja.

“Počeo sam da primećujem , prvo misleći da je to slučajnost, da Sanja voli da popije alkohol. Mislio sam da nije navikla da piće, pa da je zato uhvati svaka čaša, ali kako je vreme prolazilo tako mi je postalao očiglednije da je ona ustvari stalno pod manjim ili većim ‘gasom’. Prvi znak da nešto nije ok mi je bio to što Sanja ne bira šta će da popije – sasvim joj je svejedno da li je to vino, pivo, rakija, tekila… To mi je stvarno bilo neobično,  kasnije sam shvatio da je ta činjenica odmah trebalo da mi otvori oči. Od početne idile, veza sa Sanjom je počela da poprima čudan tok”.

Sanja je pokazala svoje pravo lice, a ja sam bio šokiran

Kako je situacija sa pandemijom korone i u Srbiji napredovala, pa smo zbog mera zaštite u jednom periodu svi morali da budemo u vikend – karantinu, Bojan i Sanja su se viđali ređe. Ona mu je prigovarala zbog toga, pozivajući ga da sledeći vikend provede u karantinu sa njom u kući njenih roditelja.

Bojan najpre nije bio oduševljen tom idejom ali je onda shavtio da jebaš to možda idealna prilika da Sanju upozna i sagleda bolje u okruženju njene porodice.

“Odlazeći tog dana kod nje, žureći da stignem do adrese pre nego što započne policijski čas, pomislio sam da sam možda pogrešio, brzopleto je procenio, optužio je da voli alkoholnu čašicu, pa sam bio zadovoljan da eto upoznam njene roditelje. Gotovo da sam bio siguran da ću promeniti svaku negativnu ideju o Sanji nakog tog vikenda”, priča Bojan za naš portal, priznajući da nije ni u najluđim snovima mogao da sanja da će mu upravo taj vikend preokrenuti život i pretvoriti ga u ludnicu.

Na prvi pogled, sve je izgledalo pristojno i ništa nije slutilo na haotične događaje koji su usledili.

“Stigao sam, ljubazno i kulturno su me dočekali, Sanja je delovala srećno što sam tu, upoznao sam njenu mamu Verku (50) i tatu Savu (59). Moj prvi utisak je bio da joj roditelji izgledaju veoma mladoliko, majka je bila nasmejana, otac nije imao širok osmeh na licu, ali je bio pristojan i ne baš mnogo pričljiv. Prva dva dana je sve bilo uredu, i već sam sebe prekorevao da sam potpuno bezveze sumnjao u Sanju. Proveli smo dve divne, strasne, noći u kući njenih roditelja. Čak je tokom seksa bila malo i preglasna, morao sam da je molim da se utiša, kako ne bi njeni roditelji baš sve čuli”.

Ali nakon idiličnih noći punih strasti, Bojana je sačekalo iznenađenje. Sanja je bila nervozna, a onda je počela da pije, treska vratima po kući i ne posvećuje pažnju Bojanu.

“Sve je započelo posle ručka, Primetio sam da je nervozna, ali sam to pripisivao karantinu, jer voli da se kreće. Primetio sam po njenom dahu da se oseća na alkohol, a na pitanje šta si pila je pobesnela i izletela iz sobe. Nije je bilo, a nakon pola sata sam čuo viku, svađu, zvuk treskanja vratima. Čuo sam Sanjin i glas njenog oca. Mislio sam da nije pristojno da se mešam u svađu, te da je najbolje da se držim po strani, jer verovao sam da će svađa ubro da se stiša i da će mi se Sanja verovatno izvinjavati zbog neugodne situacije sa ocem. Ali, nije bilo tako. Vika je postajala sve glasnija, a onda se čuo prvo i glas njene majke, a zatim vrištanje i zapomaganje. Upalšio sam se šta se dešava, i kao lud odjurio u kuhinju iz koje se čula galama. Prizor koji sam ugledao me je sledio. Sanja, moja Sanja, i njen otac su oboje tukli njenu majku! Udarali su je besomučno, žena je pokrila glavu rukama pokušavajuću da se odbrani. U meni se nešto prelomilo, utrčao sam među njih i sklonio Verku. Najveće iznenađenje je bila Sanjin reakcija, jer je nastavila da viče na mene kako se usuđujem da se mešam. Otac se izgubio, otišao na drugi kraj stana i više ga do mog odlaska nisam ni čuo ni video”, priseća se Bojan u svojoj ispovesti za Objektiv.rs.

Sanju nisam želeo nikad više da vidim

Epilog ovog užasnog događaja je bio da se Sanja naljutila, što Bojana ni najmanje nije brinulo, već je pokušao da njenoj majci pomogne u tako delikatnom trenutku.

“Verka se smirila, zahvalila mi se na pomoći i bilo joj je veoma neprijatno. Zamolila me je da ne zovem policiju, iako je vrlo dobro znala da sam svedok porodičnog nasilja i da bi trebalo da prijavi slučaj. Ubeđivala me je najpre da se ovo prvi put desilo, da su Sanja i Sava bili pijani i nervozni slučajno… Nakon moje opaske da sam primetio da Sanja voli da pije, Verka se slomila, i uz suze mi priznala da su zapravo i njena ćerka i njen muž alkoholičari sa stažom, kojima je malo potrebno da planu i budu agresivni. Sve mi je bilo jasno. Svaka emocija prema Sanji se te sekunde u meni ugasila, želeo sam da odem što dalje odatle i da je nikad više ne vidim. I otišao sam, čim je svanulo naredno jutro i policijski čas bio gotov u 5 sati”, priča Bojan.

Veza sa Sanjom je bila stvar o kojoj nije želeo ni da misli više, bilo mu je potrebno vreme da se oporavi od ška, razmisli o svemu. I zaista je proveo nekoliko dana razmišljajući samo o vikendu u kući Sanjinih roditelja. Poželeo je da čuje Verku, da se uveri da je dobro, da hladne glave popriča sa njom i ponudi joj pomoć.

“Pozvao sam je posle 5 dana i zamolio da se vidimo i uz kafu popričamo. Razmišljala se malo, ali je pristala. Našli smo se, pričali. Dugo i otvoreno, kao da smo najbliskiji prijatelji. Ponudio sam joj pomoć, rekao da mora da razmisli o svom životu, da ne sme da trpi nasilje ni od muža ni od ćerke. Priznala mi je da ona već neko vreme priprema teren za svoj odlazak iz porodične kuće. Posao ima, naći će negde sobu ili stan, iznajmiće, podneće zahtev za razvod. Još uvek je mlada, a i lepa žena, ima vremena da izgradi nov život”, prepričava Bojan, priznajući da se mu od tog dana i susreta dogodilo nešto vrlo neobično i neočekivano.

Počeo sam da maštam o Sanjinoj majci

“Ne znam šta se desilo, ali od tog susreta ja nisam mogao da prestanem da razmišljam o Verki. Probudile su se u meni emocije, želeo sam da je zaštitim, sve češće sam počeo da mislim i o tome kako je jako zgodna i mladolika, i da bih je rado zagrlio i poljubio. Kao da me je neko omađijao, ali Verka je počela da me privlači poput magneta. Izmišljao sam razloge da je zovem često, predlažem sastanke, samo da bih bio u njenoj blizini. Ona se u međuvremenu odselila iz kuće. Iznajmila je gasronjeru, prekinula kontakt sa Sanjom i Savom, postavila im ultimatum da ako ne odu na lečenje od alkoholizma, nikada više ne želi da ih vidi”, izgovara Bojan u jednom dahu, gledajući ispod oka da li će možda naići na nerazumevanje novinarke portala Objektiv.rs.

Tajna želja se razbuktala u vatrenu strast

Probojavajući se osude, Bojan nam je priznao da se njegova tajna želja prema Verki, majci njegove bivše devojke, pretorila u vatrenu i strasnu ljubavno – seksualnu vezu.

“Sve se dešavalo kao na filmu, Verka i ja smo počeli da se viđamo češće, ona je počela da oseća privlačnost prema meni, ali je nije pokazivala, kontrolisala se. Ja nisam mogao više da se kontroliše, otvoreno sam počeo da joj se udvaram, prizano sam da sam lud za njom. Odbijala me jedno vreme, a onda više ni ona nije mogla da odoli i nas dvoje smo se upustili u najstrasniju i najlepšu vezu koju sam imao do sada. Vatrene noći sa Verkom, majkom moje bivše devojke Sanje, vrhunac su uživanja, kakvo nikada ranije nisam osetio ni sa jednom devojkom. Stalo mi je do Verke, ne samo do seksa, već želim da živim sa njom, delim svakodnevne životne situacije. Znam da je ovo za mnoge čudno i nenormalno, i mene pritiska misao da verovatno moja okolina neće najbolje prihvatiti ovo, zato sam morao da otvorim dušu za vaš portal i ispričam svoju priču”, završava Bojan svoju otvorenu ispovest za Objektiv.rs.

Priča jeste vrlo neuobičajene, ali mi nećemo nikome da sudimo. On nam je ispričao sve, bez zadrške, a mi vam samo prenosimo njegovu ispovest. Pišite nam u komentarima šta vi mislite o Bojanovoj i Verkinoj ljubavnoj vezi?

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. I ja sam voleo da spavam sa mladolikom tetkom od 30 i kusur godina... oa sa ujnom, strinom... kumom... ma nisam birao,

    Odgovori
  2. Ljubav je nešto što ću uvek podržati. Sigurna sam da je mnogo teško izboriti se sa uvreženim "normama" ljubavne veze, naročito kad je vaša veza "nenormalna", ali mislim da je svako za svoj život odgovoran i da nema razloga da ikome polaže račune koga i zašto voli. Živela ljubav! Podržavam apsolutno!

    Odgovori

Ostavite komentar