PREBIJANJE U NOVOM SADU

Nasilnik iz Novog Sada već hapšen u Crnoj Gori: Kontiću policija pronašla drogu i oružje

Muškarac koji je brutalno prebio mladića odranije poznat policiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/MUP

Nikšićanin Ivan Kontić (30), osumnjičen da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede, pre dve godine je uhapšen zbog posedovanja revolvera i kokaina u Nikšiću.

Pojavio se CEO SNIMAK umobolnog iživljavanja u Novom Sadu: Mladića na zemlji udarali u prolazu (VIDEO)

Službenici odseka za borbu protiv droge i nikšićkog Centra bezbednosti su kod Kontića 2018. godine pronašli revolver u ilegalnom posedu, a kod njegovog vršnjaka Matije Božovića praškastu materiju za koju se pretpostavlja da je kokain.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prilikom kontrole terenskog vozila “Mercedes”, bez registarskih oznaka, policija je kod Kontića pronašla revolver Zastava Magnum kalibra 357 sa šest metaka, dok je Božović “odbacio pvc pakovanje sa praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je kokain“, prenele su tada “Vijesti”.

MUP obelodanio: Identifikovan muškarac koji je KRVNIČKI PRETUKAO mladića u Novom Sadu

Nadležni tužioci su naložili da se revolver i pomenuta materija upute u danilovgradski Forenzički centar na veštačenje nakon čega sledi podnošenje krivične prijave protiv Kontića i prekršajne protiv Božovića.

Prethodno je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da intenzivno traga za Ivanom Kontićem. MUP je pozvao građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njemu da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223.

Policija raspisala POTERNICU: Ovo je muškarac koji je brutalno prebio mladića u Novom Sadu

Kontić se sumnjiči da je mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen.



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar