Trendovi zbog kojih se kajemo: 7 modnih krikova pamtićemo s gorčinom (FOTO)

Nerado ćemo se ovoga sećati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youutube/Printscree/Famous People

Svako vreme nosi svoje breme, glasi stara narodna izreka, ali kada su modni tendovi u pitanju, shvatićete u nastavku ovog teksta da je ovo više nego breme.

Nema osobe koja nije pogledala svoje stare fotografije ili fotografije svojih bližnjih, a da se nije nasmejala. Frizure, stajling, odevni komadi… sve to izaziva osmeh na licu, ali šta će biti za koju godinu kada današnje “in” postane potpuni “out”?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stilovi se rapidno menjaju, a mi usvajamo njihov evolutivni proces, pa šta drugo da očekujemo, osim da u budućnosti zažmurimo na neke detalje koje smo prihvatili.

Kroksice

Verovali ili ne, najomraženija obuća i dalje je hit i najtraženija u onlajn prodavnicama. Više smo je usvojili kao kućne papuče koje su do skoro bile potpuni modni krik, a sigurno se sećate ovih smešnih gumenih klompica koje su koračale ulicama u svim bojama i nijansama. Imate li ih još uvek?

Papuče koje ćemo pamtiti, Foto: Youtube/Printscreen/
MR FOAMER SIMPSON

Pućenje usana

U internet galeriji gotovo da ne postoji ženska osoba koja nije napravila makar jedan selfi s napućenim usnama, Ako ste pripadnica lepšeg pola, dok čitate ove redove, sigurno već neku svoju fotku imate na umu koje se danas možda stidite.

Devojka pravi selfi, Foto: Freepik/ halayalex

Agsice

Čuvene čizme predviđene za sve sezone koje su izluđivale muški rod još uvek nisu izumrle. Praktične i udobne, postale su hit kada ih je pre više od decenije ponosno nosila seksi Pamela Anderson. Skoro kao i kroksice, plasirale su se u toj meri da nije postojalo domaćinstvo koje makar jedan par ovih bezličnih čizama nije imalo u svom cipelarniku.

Čizme koje su muškarci prezirali Foto: Youtube/Printscreen/UGG

Filteri za fotke

Već je učestala pojava korišćenja filtera i editora za fotografije, ali je do te mere ovaj trend uzeo maha, da žene mahom sebe “uređuju” do granica neprepoznatljivosti, da ne pričamo o iskrivljenim gelenderima i ispeglanim porculanskim licima. Razmislite o tome do koje mere ste realni kada obrađujete svoje slike, jer kajanje vreba iza svakog ugla.

Pačije usne

Silikonski filer i biopoliler za korekciju usana bila je jedno vreme igračka u rukama estetskih hirurga, a lepotice su se ređale kao na takmićenju koja će imati veće i zavodljivije usne koje imaju malo lošiju asocijaciju gledano iz muškog ugla.

Interesantan je podatak da je dosta skuplji i bolniji proces uklanjaja “pačijih usana” koje su pre ličile na dve viršle, nego što je sam proces ubrizgavanja istih. Kajete li se već, sada kada se naveliko vraćaju u modu prirodne usne?

View this post on Instagram

The better version of me. Going straight to the clinic after lockdown.. #thebetterversionofme Prosthetics made by me from scratch. Using platsil and from @mouldlife Prosaid from @pam_london Alcohol palette from @skinillustratorofficial Lipgloss from @kryolanuk Lashes @ardellbeauty_uk Foundation and gel eyeliner from @delilahcosmetics Eyebrow pencil @revolutionpro Eyeshadow palette @urbandecaycosmetics #therealme #urbandecay #valgarlandglowupchallenge #recolutionpro #mouldlife #pam #sfx #specialeffectsmakeup #specialfxmakeup #glowup #fashion #fashionmakeup #fillers #skinillustrator #siliconelips #siliconemolds #eyelashes #theartistedit #uglymakeuprevolution #patmcgrath #dazedbeauty #beautypapersmag

A post shared by Wilma (@wilmastigson) on

Banana obrve

Obrve nalik čokoladnim bananicama, debele i jednobojne koje imaju, ako su tetovirane, dug vek trajanja, retko kojem obliku lica stoje. Zapravo, ne stoje nikome. Daleko od toga da su preteča ovih obrva, tanke kao nit, bile bolja opcija, ali “čokoladne bananice” skoor da su bacile lošu senku i na samu poslasticu. I ovde je slučaj da korekcija znatno više košta nego tretman iscrtavanja.

Prejaka šminka

Nikada nije bila omiljena u muškom svetu, ali sada, pod rafalom proizvoda dekorativne kozmetike, a uz bombardovanje tutorijalima sa Jutjuba, teško je odoleti i ne isprobati čitavu tu paletu senčenja, podloga, pudera i ostalog aksesorijala.

Kada tome pridodamo i veštačke trepavice, opet dolazimo do lutkastog i neprirodnog izgleda gde se potpuno gubi naš identitet. Ovo se posebno odnosi na megalomane koji se pride nisu istakli talentom za “makeup”.

View this post on Instagram

Recreation from @judastape face chart ?? ☆ I have to say I love how it came out, although I'm not fully satisfied with the stars. Definitely will recreate more face charts in the future because this was really fun and interesting ☺ ☆ EYES @urbandecaycosmetics ▪︎Eyeshadow Primer Potion Original @anastasiabeverlyhills ▪︎Amrezy palette @nyxcosmetics ▪︎Ultimate Shadow palette in "Phoenix" @vivaladivacosmetics ▪︎Glitter Bomb palette @essence_cosmetics ▪︎Longlasting Eye Pencil @lovelasheslondon.uk ▪︎lashes in "All Night" ☆ LIPS @delunecosmetics ▪︎Liquid lipstick ▪︎Lip gloss ☆ FACE @nyxcosmeticsnordics ▪︎Honey Dew Me Up primer ▪︎Total Control Drop Foundation @lorealparis ▪︎True Match concealer @bronx_colors ▪︎Fix & Matt Finishing Loose powder @makeuprevolution ▪︎Blush palettes in "Blush Goddess" & "Golden Sugar" ☆ HAIR @weekendwigs ▪︎wig WT139 ☆ #facechartart #facechartmakeup #makeupfacechart #syntheticwig #wigslayers #hoodedeyes #hoodedeyelids #hoodedeyesmakeuplook #looksbyme #challengemakeup #makeupchallenge #creativemakeupart #creativemakeuplook #glittereyelook #turquoisemakeup #turquoiselips #colorfuleyelook #hardmakeup #nordicmua #makeuppassionista #recreationmakeup

A post shared by Hanna | Playing with makeup ? (@beautyfullyhanna) on

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar