Samo ih pogleda: Najbizarniji vidovnjak svih vremena pomaže ženama da pronađu LJUBAV svog života

Zvuči vrlo uvrnuto, ali je zaista bilo ovako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Caters clips

Njegovo ime je Fred. U prvih par godina nije bio svestan da ima dar predviđanja ličnih događaja ljudi oko njega, ali sve se promenilo kada mu je vlasnica Kerolajn (56) lečila bol u leđima.

Radi se o – konju! Da, dobro ste pročitali, konj po imenu Fred pomaže ženama starijeg starosnog doba da pronađu ljubavi svojih života.

Kerolajn je pozvala šaptača za životinje kako bi, iako ne veruje u to, čula šta će joj Fred reći. Došla je plava gospođa sa slike i rekla joj je da je konj naglasio da će je uskoro zadesiti sreća u ljubavi.

Posle serije loših sastanaka sa muškarcima, ali i dva ljubavna brodoloma, Kerolajn je već digla ruke od tog aspekta život. A onda je Fred ovoj plavoj ženi šapnuo nešto važno.

“Rekao mi je da ću upoznati jednog divnog čoveka sa ožiljkom na nozi i da ćemo postati par do kraja života”, rekla je Kerolajn.

Vidite li otvorena vrata? Vlasnik stana ih svaki dan zatvori i ode, a onda se desi nešto JEZIVO (VIDEO)

Posle mesec dana to joj se i dogodilo. Od tada Kerolajn i Fred imaju još jaču duhovnu vezu, a tu je i šaptačica da ponekad dođe “na kafu” i otkrije šta će konj takođe reći.

Par se mučio, pa usvojio ČETVORO dece: Žena ipak zatrudnela, a onda ih je doktor PATOSIRAO informacijom



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar