OTVORILA DUŠU

Išla sam da se LEČIM zbog toga: Nataša Bekvalac progovorila o stvarima o kojima je dugo ćutala

Pevačica je pričala o problemu koji je godinama imala i priznala da se brine za ćerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Nataša Bekvalac na nastupu/Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Nataša Bekvalac, koja se pre nekoliko dana vratila nastupima, otkrila je da je sa ćerkama započela život na novoj adresi u Beogradu, da je naučila da važne probleme rešava umesto da ih gura pod tepih i da se brine za naslednice koje su krenule u školu i vrtić u vreme koronavirusa.

Pevačica je nedavno otvoreno pričala o tome koliko je patila što je godinama imala problematičnu kožu lica i istakla da se godinama bori protiv vetrenjača i života u laži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Nataša Bekvalac pred nastup/Foto: E-stock/Č.Vukojičić

“Godinama se borim protiv života u laži, to je strašno opeterećujuće. Forsirati lažnu sliku o sebi i laž su generalno opterećujući jer me tera da konstantno budem fokusirana šta sam slagala, a ja to ne mogu. Kad govoriš istinu, ona je uvek jedna i možeš da budeš relaksiran, laž je grč, a istina je relaks, a ja volim da živim relaksiran život i da plasiram istinu takvu kakva jeste. Nisam živela drugačije od bile koje devojke koja je imala problem u ranim dvadesetim. Ovo što devojke sada rade ja razumem, ali ne razumem da to nešto ne liči na ono što je stvaran život. Ja živim jako surov stvaran život i ulepšavam ga ono kao kad logopedi kažu to je samo kozmetika u svemu tome. Okej je da sakriješ bubuljicu, ali ne da promeniš lični opis. Pričam generalno, ne samo o Instagramu, zašto bi pričao da si srećan a nisi, koga uopšte briga za to”, rekla je Bekvalčeva, koja smatra da je najvažnije da prvenstveno budemo do kraja iskrena prema sebi:

Nataša Bekvalac na nastupu/Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

“Nikad se nisam pokajala što sam javno govorila istinu, ali jesam što sam neke istine prećutala. Ćutanje i bacanje istine pod tepih je nešto najgore, išla sam da se lečim zbog toga. To stvarno nije dobro i ljudi se zbog toga razbolevaju, a ja sam, hvala bogu, krenula na vreme da shvatam neke stvari, tako da sam dobro”.

Nataša je nedavno odlučila da izdaje svoje imanje u Čeneju, pa je rešila da se sa ćerkama ponovo preseli u Beograd.

“Desilo se u jednom danu i potpuno je privatan razlog selidbe, u pitanju je dobrobit moje porodice. Jednostavno za dan smo se preselile, došla sam kući i rekla ‘pakujemo se i selimo za Beograd’. Hana je sada krenula u internacionalnu školu u Beogradu i mislim da su promene jako dobre za sve nas”, rekla je Nataša za Blic i dodala da je zabrinuta zbog koronavirusa jer joj ćerke idu u školu i vrtić:

Tanja Savić angažovala tim advokata da vrati sinove: Dušan joj se SVETI zbog svega što je iznela o njemu?

“Ne plašim se ničega što mi život nosi. Informišem se jako intenzivno i redovno, deca poštuju sva pravila koja nalažu država i škola, nismo mi tu nešto pametniji od sistema. Budući da sam majka, naravno da mi nije svejedno, ali nose maskice, štite se i to su stvari koje nam je život doneo kao izazov”.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar