VAŽAN SUSRET

“Predaja nije opcija!” Vučić se HITNO obratio Srbiji iz Amerike, poslao je VAŽNU poruku (VIDEO)

redsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se sa svog Instagram profila "budućnostsrbijeav"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se sa svog Instagram profila “budućnostsrbijeav” nekoliko minuta pre početka razgovora sa delegacijom Prištine u Vašingtonu i građanima Srbije uputio jasnu poruku.

Svoju poruku objavio je na Instagramu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nalazimo se nekoliko desetina metara od bele kuće i za nekoliko minuta počinju razgovori sa prištinskom delegacijom. Mi smo spremni, daćemo sve od sebe da postignemo kompromis. Mi želimo mir, stabilnost, napredak Beograda, Prištine i celog našeg regiona, ali pre svega, moramo da brinemo o sudbini našeg naroda na KiM. Video sam brojne bahate i arogantne izjave albanskih predstavnika o nekakvom priznanju Kosova, moja poruka svima je: PREDAJA NIJE OPCIJA! – poručio je Vučić.

Vlada donela ODLUKU: Usvojena deklaracija koja se tiče pregovora u Vašingtonu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

“Na nekoliko desetina metara smo od Bele kuće i za nekoliko minuta počinje važan sastanak sa prištinskom delegacijom pod pokroviteljstvom predsednika @realdonaldtrump, to neće biti lak sastanak za nas. U svakom slučaju mi smo spremni! Daćemo sve od sebe da postignemo kompromis po važnim ekonomskim pitanjima. Želimo mir, želimo stabilnost, želimo napredak Beograda, Prištine i celog našeg regiona i pre svega moraćemo da brinemo o našem narodu na KiM. Video sam brojne arogantne i bahate izjave albanskih zvaničnika sa KiM koji govore o priznanju Kosova. Moja poruka svima u našoj prelepoj Srbiji je – predaja nikada nije bila opcija! Živela Srbija.” Predsednik Vučić pred početak razgovora u Beloj kući.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar