KONTROVERZAN ČOVEK

Čarli Šin danas puni 55 godina: Tri braka, 5 dece, SKANDALI, PRELJUBE i još dosta toga vezuje se za njega

Slavni zavodnik voli da šokira javnost!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Holivudski glumac, Čarlin Šin, rođen je 3. septembra 1965. godine pod imenom Karlos Estevez.

Foto: Youtube/Printscreen

Popularnost je stekao rano, zahvaljujuči slavnom ocu, glumcu Martinu Šinu, a prvu ulogu dobio je 184. godine, u tinejdžerskoj drami o Hladnom ratu, “Crvena zora”. Zanimljivo je da je u istoj drami glumio i Patrik Svejzi, kao i još nekoliko poznatih glumačkih imena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumio je u mnogim poznatim filmovima, poput franšize “Mrak film”, “Biti Džon Malkovič”, “Slobodan pad” i drugim, a najveću popularnost dostigao je u seriji “Dva i po muškarca”.

Za nju je vreme stalo: Klaudija Šifer napunila 50 godina i izgleda BESPREKORNO! (VIDEO)

Osim ove serije, koja mu je obeležila karijeru, glumio je i u seriji “Svi gradonačelnikovi ljudi”, a pojavljivao se i u planetarno popularnim serijama “Prijatelji” i “Štreberi”.

Šin je, pored svojih zapaženih uloga, poznat i po burnom ljubavnom životu i brojnim kontroverzama koje se vežu za njega. Ženio se tri puta: Donom Pil, Deniz Ričards i Bruk Miler i ima petoro dece.

Foto: Youtube/Printscreen

Čarli se devedesetih godina zabavljao i sa Keli Preston, bili su čak i vereni, ali je glumac svoju verenicu slučajno upucao u ruku, nakon čega je raskinula veridbu.

Gotovo sa svakom suprugo imao je buran razvod, nakon kog se vodila surova borba za starateljstvo nad decom.

Lud provod na rođendanu kraljice popa: Madona služila OPIJATE gostima! (FOTO+VIDEO)

Buran ljubavni život, zabavljanje sa velikim brojem žena lakog morala i slično nisu jedini ispadi slavnog glumca. On je imao nekoliko okršaja i sa kolegama, a iz Vorner Brosa je otpušten nakon što je javno ismevao autora serije “Dva i po muškarca”, Čaka Lorija.

Foto: Youtube/ Printscreen

Njegovo mesto u seriji zauzeo je Ešton Kučer, a Čarli je nekoliko puta odlazio na kliniku za odvikavanje od opijata, a čak je imao i javni nervni slom, koji je emitovan u svim medijima. Pre pet godina čak je priznao i to da je HIV  pozitivan već godinama, a poznat je i kao žestoki protivnik vakcinacije.

On je prvi izgovorio rečenicu “My name is Bond, James Bond”, Šon Koneri danas puni 90 godina!

Uprkos čestom lošem ponašanju, skandalima i bizarnim postupcima, Čarli Šin uspeo je da ostane jedan od omiljenih likova Holivuda i postavio je čak dva Ginisova rekorda: za najbrže dostizanje milion pratilaca na Instagramu, kao i onaj za najplaćenijeg glumca po epizodi. Naime, za seriju “Dva i po muškarca” bio je plaćen čak 1,25 miliona dolara po epizodi!

Srećan rođendan, Čarli!

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar